Szerelem, szex, ármány...

2016. november 25. 07:32 - GReni

Könyvajánló: Meredith Wild - Rád kattanva 3.

couple-kiss-love-passion-favim_com-1556615.jpgSzerelem, szex, ármány.
A sorrend nem is pontos és nem is fontos.

A Rád kattanva 3 egy újabb kötet az Insomnia könyvek sorozatában. Meredith Wild öt kötetes Rád kattanva sorozatát sokan hasonlítják E. L. James Árnyalat trilógiájához. Az összevetés jogos, akik élvezettel feledkeztek bele Anastasia és Christian történetébe, szeretik az erotikus románcokat, azok ezt is szeretni fogják.

Az alaptörténet ismerős lesz azok számára, akik olvastak hasonló könyveket. A sztori középpontjában egy saját erejéből meggazdagodott, fiatal, szexi üzletember, a „tökéletes férfiszépség megtestesítője”, Blake és a magabiztosságot sugárzó, de valójában kicsit bizonytalan lány, Erica áll. Ők ketten egy véletlen folytán találkoznak és már izzik is a levegő.

Blake a csodabogár, az IT zseni, domináns, mégis laza srác és Erica a  józan gondolkodású, vagány, szabad szájú nőci, aki nem mentes a féltékenységtől és bosszúvágytól sem.

Erica a saját vállalkozásán dolgozik, Blake segíti, bár sokszor nem éri be ezzel, hanem át akarja venni az irányítást, persze emiatt jönnek az összeveszések, majd a vad békülőszex. Közben akadnak olyan alakok, akik nehezítik a mindennapjaikat. Az erőszakoló, az ármánykodó Risa, aki Blake-re pályázik, közben a gonosz mostoha is beszáll a szívatásba.

Mely szavak jutnak eszembe a könyvekről először? Viharos románc, szakítások, békülések, szerelem, szex, ármány, sötét titkok, izgalmak.

„Blake Landon volt az én drogom, a függőségem – egy szokás, amivel soha nem állt szándékomban felhagyni.”

Ezektől a harmadik rész sem volt mentes. Izgalmas, mozgalmas, ahol mindig történik valami, nincs idő unatkozni olvasás közben. Egyre jobban megismerjük a kis gerlepárt, folyamatosan izzik közöttük a levegő. Elsöprő szerelem van kettejük között, ami lánykérésig jut, de folyamatos támadások érik őket mind az üzleti életben, mind a magánéletükben.

Aztán persze egymást sem kímélik. Van itt megcsalás, bosszú, fájdalmas pillanatok, ultimátum.

Volt sajnos azért olyan a könyvben, ami nem tetszett. Egyszerűen olyan is akadt, amit nem értettem, hogy miért kellett. Mást is ki lehetett volna találni, hogy dráma legyen.  Például nem hiszem, hogy szükség lenne rá, hogy valakit egy sorozat majd minden kötetében megerőszakoljanak.

Oké, így meg lehetett mutatni Blake gondoskodó arcát is, mert amikor Erica bajba kerül, akkor azért bizonyítja, hogy mennyire odavan a lányért, hogy vigyázni akar rá és az érzéseire. Ráadásul az események után a széltől is óvja. De ezt másként is lehetne. És kicsit fura, hogy 3 kötet forog a vállalkozás körül, de még mindig nem igazán tudom, hogy mivel is foglalkoznak a Clozpin-nál...

Azért összességében egész jó kis könyv azoknak, akik kedvelik a műfajt.

A könyvet az Libri Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, amelyet itt is köszönünk.

Többet szeretnél megtudni a könyvről? Kattints a képre!

3308465_5.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr9511938751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása