Büntetőmunka a németeknél

2016. november 27. 07:45 - Tibitron79

Egy székely fiú a Wehrmacht szolgálatában - 4. rész

Az ukrán frontról való menekülés után folytatódik a fiatal székely története, aki 1944-ben a Wehrmacht besorozott katonájaként bejárta Európát. Akcióban a Wehrmacht a keleti fronton

Tovább
Szólj hozzá!

"Kocsma vagyok." Te ki vagy?

2016. november 26. 00:05 - Carbonari

Könyvajánló - Jónás Tamás: Törzs

Cigány Vagyok. Magyar Vagyok.Ember Vagyok.Író Vagyok.Költő Vagyok.Kocsma Vagyok.Te Ki Vagy?Felnőtt férfi élete közepén összegez.Kiveséz.Elmesél.Ellenkezik.Kiabál.Suttog.Elege van.Unja.Keresi azt, amin fellelkesülhet.Abszolút sorsközösséget vállalni lehetetlen.Abszolút elfordulni lehetetlen.Hite nem…

Tovább
Szólj hozzá!

Az utóbbi idők legjobb krimije folytatódott!

2016. november 25. 00:02 - Arthur Arthurus

Könyvajánló - Alexander Söderberg: A második fiú

Két éve jelent meg hazánkban Alexander Söderberg krimitrilógiájának első darabja, az Andalúziai szerető, amely ötvözte a régi, klasszikus gondolkodós krimiket és az újabb agyafúrt, gátlástalan történeteket. És végre megérkezett a folytatás!

Tovább
Szólj hozzá!

Megint hazavárunk

2016. november 24. 07:34 - Arthur Arthurus

Könyvajánló - Kun Árpád: Megint hazavárunk

Boldogan kijelenthetem, hogy van még potenciál a kortárs magyar szépirodalomban! Kun Árpád ismét bebizonyította, hogy bár létező jelenség, amit én is érzek a kortárs magyarral kapcsolatban, nem csak az van. De erről később! A méltán elismert Boldog észak szerzője idén jelentkezett új könyvvel,…

Tovább
Szólj hozzá!

A halálunkra várunk... és élvezzük!

2016. november 24. 00:05 - Carbonari

Könyvajánló - A 83 és 1/4 éves Hedrik Groen titkos naplója: Lesz ez még így se

Amikor megöregszel... Hahaha! Te azt hiszed, hogy mindenki megöregszik? Tessék csak úgy kezdeni a mondatot: ha megöregszel. Ha. Hahaha. Azt hiszed, jó buli? Francokat. A jó buliért meg kell dolgozni. Akkor is, ha megöregszel.

Tovább
Szólj hozzá!

Ha apám megöli az anyámat, attól még az apám?

2016. november 23. 07:35 - Carbonari

Könyvajánló - Randy Susan Meyers: A gyilkos lányai

Apám megölte az anyámat.Az anyánkat. A húgom folyton látogatja apámat a börtönben. Meg tudnám fojtani érte.Hogyan tovább?Minden felmerülő kérdésre nincs válasz. Vajon vannak-e jó kérdések, amelyek megválaszolhatók?

Tovább
Szólj hozzá!

A 21. század rubik kockája

2016. november 23. 00:02 - GReni

Könyvajánló: Nagy Sudoku könyv 2.

2005-ben berobbant a köztudatba egy fura játék, ami pillanatok alatt söpört végig a világon és népszerűsége a mai napig töretlen. Ez a játék nem más, mint a sudoku, a témában legutóbb megjelentett könyv pedig - minő meglepetés! - a Nagy Sudoku könyv 2.

Tovább
1 komment

Harcban élünk, harcban halunk

2016. november 22. 00:04 - Arthur Arthurus

Könyvajánló - Harlan Coben: Nem versz át

Megölték a férjed. Valaki a Central Parkban hidegvérrel lelőtte. Pár nappal később a bébimonitorod, amit a barátnődtől kaptál, rögzíti, amint a férjed a kétéves kislányoddal játszik. Aztán kiderül, hogy ugyanazzal a fegyverrel ölték meg, mint a nővéredet. Már ha tényleg halott.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása