Lenyűgöző miniatűr világ egy aprócska gyűrűbe zárva

2017. február 28. 00:03 - GReni

Egy kanadai cég, a Secret Wood különleges gyűrűket készít. Nem a megszokott nemesfémekből, hanem egyszerű fából, méhviaszból és ékszergyantából varázsol igazi mesterműveket.

1_11.jpg

Mindegyik kézzel készült, egyedi darab. Nincs kettő ugyanolyan, a légbuborékok, a festékcsíkok sosem kerülnek kétszer ugyanoda. A belsejébe rejtett világnak pedig csak a képzelet szabhat határt. Ahogy a szálkásra törött fán végigfut a gyanta gyönyörűen mintáz meg erdőket, vízeséseket, sőt akár az északi fényt is.

Ezek a lenyűgöző gyűrűk mind kimeríthetetlen képzelőerőről és kézügyességről adnak tanúbizonyságot. Lehetetlen úgy végignézni őket, hogy ne essen le az ember álla. Nem meglepő, hogy közel 500 ezer követője van a cégnek a Facebook-on! Szerelem első látásra!

2_8.jpg

3_6.jpg

4_6.jpg

5_5.jpg

6_5.jpg

7_3.jpg

8_4.jpg

9_3.jpg

10_3.jpg

11_2.jpg

12_3.jpg

13.jpeg

14_2.jpg

15_2.jpg

Tetszett, amit láttál? Akkor kövess minket a Facebookon is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr5912173148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása