Győzd le a krónikus betegségedet és aknázd ki teljes genetikai potenciálod

2017. november 04. 07:44 - Carbonari

Könyvajánló - Chris Hardy és Marty Gallagher: Egészség tiszta erőből

 dscf1211.JPG

El vagy hízva?
Krónikus betegségektől szenvedsz?
A stressz béklyóban tartja napodat?

Jó hírem van: bátrabb és elszántabb lehetsz, mint mások!
Íme egy mankó ehhez, amely tudományos alapokon nyugszik.

Ez a könyv tulajdonképpen tankönyv. Jó, most az orvosi egyetemre járók elnézően mosolyognak, sőt, felnyerítenek, de ők ne figyeljenek ide pár percig.
Tehát a kötet tankönyv laikusoknak, akik soha nem akartak / akarnak orvosok lenni, ugyanakkor szeretnének némi tisztánlátásra szert tenni saját testük folyamataival kapcsolatban. Ezt itt meg is kapják: szintünkön érthetően tárgyalt valóságról kapnak képet. Az életmódváltás ijesztő lehet, szögezik le a szerzők, amelyhez bátorság szükségeltetik. Nem kevesebbet ígér a könyv, mint hogy az egyén erre a forrásra hagyatkozva önerőből képessé válik saját maga gyökeres átformálására.
Ez azért nem semmi ám!
Önerőből.
Gyökeres átformálás.
A folyamatok megértetésével.
Ki ígért neked már csodaszert, amellyel egy hét alatt 10 kilót lefogyhatsz? Egy hónap alatt akár 20 kilót is? Pillanatokon belül megszabadulhatsz krónikus betegségeidtől?
Ugye? Gyorsan zavard el a francba az illetőt! Az ilyen ígéretek általában a pénztárcád elleni támadásoknak bizonyulnak, és csak az önjelölt próféta jár jól, te meg… te meg nem.
Gyors eredmény nincs, csak kőkemény munka, amelynek révén lassú, de folyamatos változásba kezd a tested.

dscf1214.JPG

Ilyen, és még számtalan tudományosan megalapozott okosságot tartalmaz a könyv, amelyek a megértetést és az összefüggések megláttatását szolgálják mind a biológia, mind a testedzés terén. Győzd le a reklámfogások szlogenjeit!

Chris Hardy orvos, az orvostudomány felől közelíti meg a testi folyamatokat. Egyszerű, alapvető tudásbázist kapsz az egészség és betegségek kapcsán saját tested működési elveiről, táplálkozástudományi alapokat sajátíthatsz el, megismerheted „ellenségeidet” és fegyvert ad a kezedbe ellenük. Mi a gyulladás, mi a krónikus betegségek kiinduló pontja, mi a stressz, az inzulinrezisztencia, hogyan táplálkozz, ellenség-e a szénhidrát, mi az a koleszterin és mire való, stb. Megtanít dekódolni, az étvágy kommunikációs rendszerének fekete dobozát előtted fogja kinyitni – és te meg fogsz döbbenni. A test működésével kapcsolatos tudnivalókat egyszerű, mindenki számára érthető ábrák teszik átláthatóvá, szemléletessé. 

Marty Gallagher edző, aki az orvossal karöltésben célozza meg az elméleti alapoktól a megvalósításig a másik nagyon fontos területet: a test edzését. Mesterszintű kiképző, akinek bár csiszolatlan a stílusa, de a brutális igazsággal kendőzetlen módon fog szembesíteni, méghozzá minden politikai korrektség nélkül.

Nem erre vágytál mindig? Hogy képessé tedd magad saját életed egészségessé tételére? Hogy hosszú, sikeres és egészséges életed legyen?
Akkor .. mire is vársz?
Vágj bele!
A könyvet simán megszerezheted, méghozzá kedvezményesen, a Jaffa Kiadótól. Csak kattints a képre!

egeszseg_1.jpg

 

Köszönjük, Jaffa Kiadó!

Kövess minket Facebookon!

 

Szabó Magda egy kevésbé ismert arca - érdekel? Kattints!

 

Igen: nekem ott az ágyam mellett a kötet. Valahányszor elbizonytalanodom, motivációra vágyom, vagy egyszerűen csak meg akarok nézni valamit, fellapozom. A témában ennél nagyszerűbb és közérthetőbb művet még nem vettem a kezembe. Hatására képes vagyok borzadállyal nézni régebben kedvenc tortaszeletemre is. Nem azért, mert mumus, hanem azért, mert egészségtelen. Fölösleges. És ha eszem is belőle, akkor nagyon ritkán, és csak falatnyit. Képes vagyok megérteni, milyen folyamatok játszódnak le a testemben. Képes vagyok élni, és nem visszaélni ezzel a pontosan, megbízhatóan működő kémiai húsgyárral, amely értem él és működik. Csak azt felejti el mindenki: össze kell fognunk, nekem és neki, mert egymás nélkül, együttműködés nélkül nem megy ám… ha megfeszülünk, akkor sem. Ja, és igen, nagyon pontosan tudom: önfegyelem nélkül semmi sincs. Másnak parancsolni: bakfitty. Magadnak próbálj meg, az igen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr4313062946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása