Gazdagok és szépek... és teli vannak problémákkal!

2017. november 07. 07:45 - Arthur Arthurus

Könyvajánló - J. R. Ward: Angyalok jussa (A bourbon királyai 2.)

 Gyilkosság vagy öngyilkosság? Easterly lakóinak, a bourbon királyainak, a gazdag Bradford családnak - és leginkább az örökösnek, a legidősebb fiúnak, Edwardnak - korántsem mindegy. Nem mindegy, hogy apja öngyilkos lett-e valóban, vagy pedig valaki megölte? És ha gyilkosság történt, akkor annak elsőre ő a legvalószínűbb gyanúsítottja...clipboard01_2.png

És mi is van azzal, hogy Bradfordék nem keverednek alacsonyabb rangú emberekkel? Tulane, a család fekete báránya után most ő követi el ezt a hibát. Pénz, csillogás, halál, szerelem, gyűlölet, bosszú, és titok, rengeteg titok. Ja, és persze whiskey. Rengeteg whiskey.. van egy műfaj, amire mindez jellemző, egy műfaj, aminek a készítőit a kritikusok kivégeznék, de a keresettsége mégis mást mond. Ez a könyv nem más, mint egy tökéletes délutáni kikapcsolódás. Fogod, olvasod, és a szemed előtt derül ki e gazdag és fényűző életet élő család majd' minden titka, az orrod előtt látod, hogy fojtja frusztráltságát Edward az italba, hogy alakulnak a szerelmi szálak, mi lesz a nyomozással, miért tér vissza Maxwell... egy valódi szappanopera az egész, ami teljesen kikapcsol. Emlékeztek a régi Gazdagok és szépek szappanoperára? Na, pont arra emlékeztet. Bevallom, az égvilágon semmire nem emlékszem a sztoriból, sem a szereplőkből, csak a cím volt már meg :)

Elsőre Edward története mégis szórakoztatóbb és érdekesebb, mint Tulane-é volt, Ward jobban felépítette ezt a sztorit, és alapszituáció is jobb. A vesztenivaló is több. Szerencsére a könyv éppen ott folytatódik, ahol az előző rész véget ért, de ha valaki régebben olvasta és nem emlékszik a részletekre, Ward elég sokra kitér. Viszont a könyv vége egy hatalmas cliffhanger... csak saját felelősségre ajánlom az olvasását addig, amíg nem jelenik meg a következő rész!

A szerző, J. R. Ward

A szereplők emberiek, érthetőek, sőt, szerethetőek, a családfő halála után Lane lesz az, aki a kezébe veszi az egész vállalatot, és jó eséllyel indul a családfői címre, Edward iszik és szenved és... hát, vigasztalódik, ők ketten a legszerethetőbbek minden hibájukkal együtt. A párbeszédek parádésak, épp, ahogy megszokhattuk már J.R. Wardtól. Akit érdekel egy drámákkal teli családi történet a gazdagok világából, annak tetszeni fog, és aki olvasta az első részt, folytassa! De még egy figyelmeztetés: a vége megbocsáthatatlanul cliffhangeres!

ward_az_angyalok_jussa_b1_borito_1.jpgKöszönöm a lehetőséget az Alexandra Kiadónak, aki rendelkezésemre bocsátotta a kötetet! Kattints a könyv borítójára, hogy megrendelhesd kedvezményesen közvetlenül a kiadótól!

Érdekel egy valódi romantikus dráma? Kattints ide!

Kövess minket Facebookon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr9513175158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása