A vér nem válik vízzé...

2017. december 18. 00:05 - GReni

Könyvajánló - Anne L. Green: Elvarratlan ​szálak

"A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje. Legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is több izgalommal, érzelemmel, humorral fűszerezett története során végigizgulhatjuk a két szerelmes váratlan fordulatokkal, küzdelmekkel gazdagított életútját."

elvarratlan_szalak_1.jpg

Aiden Cross életére mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy unalmas lenne. Pár hónapos korában elveszíti édesanyját, majd az olasz maffia elől kimenekítve egy tanúvédelmi program keretén belül elkerül az Egyesült Államokba nagynénjével. Gyermekkoráról már olvashattunk a szerző Eltitkolt múlt című könyvében, de ne izguljatok, ha azt nem olvastátok, ez egy önálló regény a már felnőtté vált Aiden-ről.

A regény elején ez a sármos, humoros pasi nem volt éppen szimpatikus, egy igazi nagyképű nőcsábász. Jó-jó persze, valahol értem, hogy céltalanul a bulik, a szex és az alkohol mámorába menekül, sokan esnének szét, ha olyan súlyos titkok kerülnének elő a múltból, mint nála.

Egy váratlan esemény végül érdekes fordulatot hoz, mely arra sarkallja a fiatal sebészt, hogy visszatérjen Olaszországba, ahol egy római kórházban ismeri meg a fiatal ambiciózus rezidenst, Aria-t, akivel bár eleinte nem épp felhőtlen a viszonyuk, végül reménytelenül egymásba szeretnek.

Aiden komoly pozitív irányú változásokon megy keresztül, de amikor már azt gondolhatnánk, hogy mindenük megvan a "boldogan éltek, míg meg nem haltakhoz", sajnos az élet közbeszól. Na jó, inkább a maffia... Előkerülnek a múlt árnyai, és pillanatok alatt csöppennek a felhőtlen boldogságból egy veszélyekkel, fenyegetésekkel, halállal teli világba. De vajon miként sikerül lezárni a sötét múltat?

elvarratlan_szalak.jpgA könyvet az Álomgyár Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, amelyet ezúton is köszönünk!

Ha elolvasnád a könyvet, a borítóra kattintva kedvezményes áron megrendelheted a Kiadó honlapján!

Kövess minket Facebookon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr7413402963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása