Mi lesz egy kis adag salátából és egy nagy adag tehetségből? Művészet!

2016. október 26. 07:29 - GReni

Kristina Webb lenyűgöző műalkotásai

kw.jpg

Kristina Webb alkotás közben

 

Sokszor halljuk azt a mondást, miszerint a művészetnek csak a képzelet szabhat határokat. Azt hiszem ezek a határok nem léteznek Kristina Webb, a fiatal Új-Zélandon élő művész számára.

Gyerekként bizonyára mind hallottuk a szüleinktől azt a mondatot, hogy ne játssz az étellel. Szerencsére Kristina fejébe ezt nem sikerült beleverni, ennek köszönhetőek a különleges műalkotásai. Világéletemben szerettem rajzolni, de meg sem közelítem ezt a szintet. Az pedig sosem jutott volna eszembe, hogy a saláta tökéletesen alkalmazható egy szoknya megmintázására, vagy hogy a spagetti hajként is kiválóan mutat. Amikor a kecsesség találkozik a konyhával... talán így definiálhatnám az alkotásait.

00.jpg

Az ifjú művésznő szerencsére nem állt meg az ételeknél, hanem elkezdte felhasználni a környezetében található dolgokat. Inspirációt talált abban is, ami a legtöbb embernek csupán szemét. Számomra talán a legkülönlegesebb, hogy a víz, mint festék jelenik meg a papíron. Persze az utókornak ez már csak fényképként marad meg, de így is lenyűgöző.

01.jpg

Kristina mesterien bánik a színekkel, melyek hihetetlen kombinációkban és élénkséggel jelennek meg a munkáiban. Ezt a következő virágos képek is tökéletesen tükrözik. Alig hihető el, hogy az alakok ruhája nem rajzolt, hanem kézzel fogható virágszirmok! A nagyközönség is értékeli tehetségét, van, ami jobban bizonyítja ezt, mint a közel két millió fő, akik követik az instagramon?

02_1.jpg

Pár hete jelent meg legújabb színezőkönyve, mely itthon még nem kapható, de szerencsére ma már gond nélkül rendelhetünk külföldről, bár remélem valamelyik kiadó elhozza nekünk.

Ha tetszett, amit olvastál, kövess minket a Facebookon is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr511815129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása