Hat tündéri csöppség Disney hercegnőként

2017. szeptember 09. 07:51 - GReni

Kislányok milliói álmodoznak arról, hogy olyan gyönyörű hercegnőkké válnak, mint a Disney rajzfilmek szépségei, hogy értük is eljöjjön a herceg fehér lovon. Most egy amerikai fotós megmutatta, hogyan nézhetett ki Ariel, Hófehérke, Csipkerózsika, Hamupipőke, Belle és Jázmin hercegnő babakorában. Tündéri fotók kerekedtek belőle.

all_baby.jpg

Egy kiváló kaliforniai fotós, Karen Marie fő profilja a kismama és a babafotózás. Az egykor szülésznőként is dolgozó művész ma már sikeres fotóstúdiót vezet, a Belly Beautifult, ahol számos különleges fényképet láthatunk a legkisebbekről, gyönyörű kismamákról és mosolygós családokról. Ezek között akadnak hétköznapi pozíciók, például anyuka öleli a kicsit vagy épp egy párnán alszik a csöppség, de vannak igazán egyedi pózok is, mint a vödörben baseballsapkában kuporgó kicsi.

Ebben a fotósorozatában Walt Disney híres hercegnői kerültek terítékre. Vajon így festettek ezek a mesehősök babakorukban? Még ha a válasz nemleges is, mindenesetre azt bizton állíthatom, hogy nem tudjuk mosolygás nélkül végignézni ezeket az apró szépségeket. :)

Hófehérke

hofeherke.jpg

hofeherke2.jpg

Hamupipőke

hamupipoke_1.jpg

hamupipoke2.jpg

Ariel, a kis hableány

ariel_a_kis_hableany.jpg

ariel_a_kis_hableany2.jpg

Csipkerózsika

aurora.jpg

aurora2.jpg

Belle

belle.jpg

belle2.jpg

Jázmin

jazmin_hercegno.jpg

jazmin_hercegno2.jpg

Ha tetszett az összeállítás, kövess minket a Facebookon is! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr7612697227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fénycsepp 2017.09.11. 00:16:08

Olyan a galéria , mint az Anna Geddes babafotok; szerintem nagyon giccses.
süti beállítások módosítása