"Drágám, te úgy vonzod a bajt, mint alkoholistát az italmérés!"

2018. március 03. 06:36 - Carbonari

Könyvajánló - Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

tusarok.jpg

"– Csak nem tényleg tőled ment el az a férfi? 
– De, anya. 
– És mégis ki ő? – kérdezte felvillanyozva az édesanyja. 
– Egy ismerősöm. 
– A lakásodat elnézve elég jól ismerhetitek egymást – nézett újra körül. 
– Ha azt mondom, hogy csak párnacsatáztunk, hihető lenne? – kérdezte kínjában Lili. "

 

 

Romantikus és krimi? 
Ha szereted történetekben ezt a két változót, 
a könyvet neked írták.

Az Álomgyár Kiadó tavaly év végén dobta piacra, sokak örömére, Carrie Cooper Lili Green sorozatának második részét, Ügynök tűsarkúban címmel. 

Ezzel a Lilivel minden úgy kezdődött, hogy el akart menni egy világ körüli útra (el is ment), amikor utolsó munkanapján fékezhetetlen jó kedvében letért az unalmas rutin útjáról: végre steaket ebédelt, nem is a szokásos útján indult vissza a munkahelyére, aztán pedig csak egy rohadt fénymásológépet keresett. Pedig, ha nem így cselekszik, főleg, ha nem kell fénymásolót keresnie, még mindig megvan az unalmas kis élete. Ehelyett azonban kalandok, gyilkosságok és erotika lett mindennapjainak része, egy spéci alkalmi melóval: az FBI-jal karöltve vigyázni magára, meg ne haljon idő előtt. Meg aztán, a könyv sem íródott volna meg, mert ki kíváncsi a punnyadt kis tolmács saláta-spagetti ebédjeire két szürke fordítás között...?carrie.jpg

Nos, ahogy írtam fenn, így kezdődik a sorozat első része (Lili Green 1. A szemtanú), és lendületesen folytatódik is tovább Ügynök tűsarkúban címmel a második rész. (Fontos: a második rész élvezhető az első olvasása nélkül, de szerintem ne hagyd ki.)

Zac ügynök bajba kerül, és társa Lili segítségét kéri a bonyodalom kibogozása érdekében. Három napja nincs vele kapcsolatuk. Egy hegy-völgyes magánterületen veszett nyoma a fiúnak, az utána nyomozó, magát eltévedt turistának kiadó ügynök pedig egy szikla tetején megtalálta Zac mandzsetta gombjait, szépen, akkurátusan  a képződmény tetejére pakolva, mintha valaki gondosan odatette volna. Az egyikben még mindig működött a jeladó. Naná, ezért tudták megtalálni.

Lilit ezúttal senki sem kényszeríti, hogy együttműködjön az FBI-jal, most magától ugrik bele az akcióba. A tét barátjának élete, a szálak pedig messzire vezetnek. A cél érdekében erotikától fűtött éjszakai bárokban kell elvegyülnie, hogy kelletlen rátapintson egy elit klub rejtett drogüzelmeire. Ahogy olvashattad feljebb, már kezdetben sem annak az egyszerű megítélésű ügynek ígérkezett Zac felkutatása, de nyomozás közben egyre több bűnös üzlet kerül veszélybe, így jelentős személyiségeknek áll múlhatatlan érdekében, hogy Lili Green csinos kis orra ne ütődjön bele minden ügyükbe, és ezért akár ölni is képesek. A másik vonalon pedig Lili szerelme a tét, mert hát az is kell egy valamire való romantikus krimiben, nem? 

A műfaj szerelmesei pedig ismét izgulhatnak Lili Green-ért, kacaghatnak kalandjain, felszisszenhetnek kínos epizódokon, és felsóhajthatnak, ha ölelésbe vonják a csajszit. Már, mikor kiébe, mikor milyen szándékkal, de ettől izgi az egész, nem? Nem hiába kilencven százalékon felüli az értékelése a molyon.

Szeretnél többet megtudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel be is szerezheted!

ugynok.jpg

 

 

 

Köszönjük, Álomgyár Kiadó!

 

A cikkben a fotó a szerzőt ábrázolja.

 

Bűnös örömök városa. érdekel? Kattints!

 

Ha érdekelnek a könyvújdonságok, hogy mit olvass és mit ne, kövess bennünket a  Facebookon!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr613636422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása