Elárverezett szüzesség

2019. január 15. 06:54 - Carbonari

Könyvajánló - Kendall Ryan: Szeress és hazudj

szex.jpgKendall Ryan Szeress és hazudj című műve finoman szólva is: vérforraló.
A kötet az Álomgyár Kiadó gondozásában jelent meg a magyar könyvpiacon. 

Ha egy igazi, bugyinedvesítő művet szeretnél olvasni, ezt a könyvet neked írták! Alig tudom olyan oldalon - véletlenszerűen - felcsapni a történet lapra álmodott sorait, ahol ne arról lenne szó, hogy cicik markolása, gömbölyű fenék, vágy, meredező fallosz vagy nedves hasíték, ó-ra tátott száj, amelynek nincs ... mindegy. 

A cselekmény gerincét az egymillió dollárért elárverezett szüzesség jelenti. Már önmagában is pikáns, nem? Amiért Sophie Evans meglépi ezt, ikertestvére és egyben legjobb barátnője petefészekrákja - amelyre létezik kezelés, de nagyon sok pénzbe kerül. Olyan sokba, amennyi sem a családnak, sem a lány tágabb környezetének nincs. Már pedig lenni kell, dönti el Sophie, ha ezért magával az ördöggel is kell szövetkeznie. Lehetőségeket keres arra, hogy rövid időn belül olyan munkahelyre bukkanjon, ahol hamar megkereshet 300 ezer dollárt, a kezelés árát. Sorra körberöhögik, amíg valaki nagy titokzatosan ajánl neki egy lehetőséget.

"Miután felöltöztem, bevitt az irodájába, és megesketett, hogy kettőnk között marad, amit mondani fog. Abból, ahogy a tekintete körbe-körbecikázott a szobában, azonnal tudtam, hogy bármiről is legyen szó, az aligha lehet törvényes. Nem érdekelt, Soha életemben még csak egy piros lámpán sem hajtottam át, de kész voltam megtenni bármit - akármilyen vad dolgot, hogy megmentsem Beccát. Teljes titoktartást fogadtam a tulajnak. 
... Bill, a sztriptízbár tulajdonosa nevezett be a mai aukcióra.Tízszázalékos részesedésért elrendezett mindent. ... Bill gyakorlatilag garantálta, hogy el fogok kelni. Azt mondta, a szüzek nagyon ritkák, és egy ilyen természetes és gyönyörű lány, mint én, magas árat ér el." 

Sophie Evanst egymillió dollárért vették meg. Ott áll az aukció után egy homályos kis szobában, és arra gondol, hogy isten irgalmazzon neki. Egy óra múlva egy férfi - a vásárló - jogot formál arra, hogy bármilyen vágyát kiélhesse az ő testén. Szexrabszolga fél évig, hajtogatja magában megkövülten.

De ki a vevő?

Sophie sokáig csak a nagyon elegáns lábbelijét látja a nyertes licitálónak, aki egymillió dollárt ad az ő hat hónapig tartó szolgálataiért, el is nevezi magában Mr. Fényes Alkalmi Cipőnek. Amikor a kalapács leüti a tétet, ellenfelei kivonulás közben epésen vetik oda a győztesnek, hogy egyetlen punci sem ér ennyit. Kigyulladnak a fények és Sophie döbbenten tapasztalja, hogy a licitáló magas, sportos és vonzó. A férfi külseje  miatt egyetlen pillanat alatt jut el a legnagyobb örömtől a legteljesebb kétségbeesésig: ennek a pompás hímnek semmi szüksége arra, hogy nőt vegyen magának - tehát akkor csakis perverz lehet.

A szerző, Kendall Ryan
kendalryan.jpg

Igaza van-e Sophie-nak? Colton Drake (Mr. Alkalmi Cipő) különleges férfi, átlagostól eltérő ízléssel és szexuális szokásokkal. Nem is nagyon érti, miért licitált a lányért. Hiszen szűz. Az ilyen lányok kitanítása pedig finomságot és türelmet igényel, amiről viszont nem híres ez a férfi. Drake erről morfondírozik hazafelé a magánrepülőjén, miközben morcosan Sophie-t nézegeti, aki magát szánalmasan összehúzva üldögél a luxus közepette. Váratlanul elönti a düh: ebből semmi jó nem fog kisülni, ő egyáltalán nem akarta ezt a lányt, egészen pontosan NEM ezt a lányt akarta. Csak azért licitálta túl a másikat, mert a rohadék elvitte előle azt a köztudomásúlag lepedőakrobata hölgyet, akit tulajdonképpen ő szeretett volna ehelyett a szép, de erősen tapasztalatlan fruska helyett.

Így indul egymás körüli sajátos táncuk, a témára gerjedő közönség pedig nyálát és egyéb nedveit csöpögtetve követheti őket e táncban. Mind a két fél egyszerre kap többet és kevesebbet, mint amire vágyott, és ez jól van így. Mire jut egymással a Ms. Szüzike és Mr. Szép Cipő? Az a Szép Cipő, aki eddig sohasem ismerte a NEM szót?

A könyv tartalma egyszerre szexi, provokatív és mocskos. Talán csak a felek között lassan felvillanó szerelem képes medrek között tartani a cselekményt és elhitetni velem, hogy az író a New York Times és a USA Today bestsellerszerzője. A témának megszületett a folytatása is a Szeress és akarj című mű, amelyet szintén az Álomgyár Kiadó neve jegyez. A nő ugyanis az első rész végén.... és ezt Mr. Alkalmi Cipő képtelen elviselni, tehát...

szeress.jpg

 

 

Köszönöm a lehetőséget az Álomgyár Kiadónak! A borítóra kattintva elérhető a könyv kedvezményes áron.

Elveszett húgod végre megkerül... ugye te is örülnél neki?

Kövess minket Facebookon!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr5514561798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.