Rák és szerelem

2019. május 26. 06:10 - Carbonari

Könyvajánló - Chelle Bliss: Gyógyító szerelem

kopasz.jpgVoltál már rákos?
Oké, felemeltem a kezem, megadom magam, hülye kérdés.
És rákos meg szerelmes is?
Igen, ez még a fentinél is hülyébb kérdés,
de mit tegyek, ha Chelle Bliss romantikus regényében
ez az alapfelállás. 
Történet a reményről, a szeretetről és az élet váratlan kihívásairól.

Az Álomgyár Kiadó egy USA Today bestsellerszerző, Chelle Bliss romantikus regényét hozta el a magyar olvasók számára, Gyógyító szerelem címmel.

Callie, teljes nevén Callista Gentile, sikeres, független nő, eddigi legnagyobb problémái egyike olyan mélységű volt, hogy legújabb Donna Karen kreációjához melyik sikkes cipőjét vegye fel a több tucatból. Élvezi az életet, bárokban, barátokkal múlatja az időt, koktélok, szusi vacsorák egy vagyonért, amikor egyik barátnője arra hívja fel figyelmét, hogy Bruno, az a bizonyos Bruno, ragadozó szemekkel figyeli. Callie sajnos képtelen erre a felszínességre figyelni, mert rettegve vár a mobiltelefonjára egy hírt, a hírt, hogy mi történik a testében. Bár minden porcikája lázba jön arra a gondolatra, hogy ezzel az alfa hímmel egy - az az egy - éjszakát végigtornázzon, de nem ma, nem itt, nem most, rázza a fejét gondolatban.
Nem ma.
Ma meg kell próbálni aludni, hogy holnap felszabadultan lélegezhessen a jó hírre. Hiszen övé az álom munka, a tömött pénztárca és a gondtalan élet, nehogy már... De nem a várt jó hír érkezik, hanem helyette kemoterápia: Callie tökéletes élete felborul, ő pedig bezárkózik saját betegségébe, a leukémiába.chelle.jpg

A szerző, Chelle Bliss

"Brutál" Bruno erős, kigyúrt, rettenetesen szexi férfi, akinek a munkája nem biztonságos. Mások szerint állítólag bűnöző, méghozzá abból is a legrosszabb hírű fajta. Ő az a csúcsragadozó, akinek családtagjai is potenciális célponttá válhatnak bármikor és ezt nem engedheti meg magának. Aki négy évvel ezelőtt egy buja éjszakát töltött szilveszterkor Callie társaságában, hogy aztán a lány egyáltalán ne is emlékezzen rá. Amikor újra sikerül közel kerülnie hozzá, Cal rákbeteg és felhúzott maga köré egy óriási, vastag falat, amit művészet áttörni, ugyanúgy, ahogy választott hivatásából fakadó alvilági tevékenységéből sem egyszerű törekvés felemelkedni, hiába szerepel közeli tervei között.

Callie szétesik a hírtől, miszerint leukémiája van, elhatározza, hogy meghal. Nem eszik, nem iszik, nem veszi fel a telefonját és nem nyit ajtót senkinek sem. Még legjobb barátnőjét, Rebeccát sem engedi be lakásába, aki erre vészhelyzeti forgatókönyvet léptet életbe: Brunot hívja segítségül betörni az ajtót. És Bruno be is jut a lakásba, ahol Callie a fürdőszobába zárkózva összegömbölyödve gubbaszt a kádban. Innen indul a történet, amelyhez nem árt zsebkendőt és rekeszizmokat bekészíteni, mert hol sírni fogsz, hol nevetni, hol pedig a kettőt együtt. 

A karakterek életszagúak, esnek-buknak a betegség és az alvilág szorításában. Cal nem is tudja, milyen szerencsés, hogy mellette áll legjobb barátnője és Bruno is. A férfinek azon túl, hogy évek óta tetszik Cal és többet szeretne tőle, mint az összes többi nőtől, van még egy jó oka arra, hogy a rákbeteg lányt gondozza: a húga már túlélte ezt a kórt. Azt akarja, hogy Cal küzdjön. Küzdjön, a szentségit neki!

Vajon mi fog történni? Callie hagyja-e, hogy Bruno támaszává váljon vagy mindkettejük érdekében kizárja a férfit az életéből? Bruno képes-e a végsőkig kitartani a lány mellett? A férfi titkaira rájön-e az olvasó? Hogyan lehet , lehet-e élhetővé tenni a kemoterápiát?

kep_2.jpg

 

Szeretnél többet tudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel be is szerezheted!

Köszönjük, Álomgyár Kiadó!

Érdekelnek a könyvújdonságok? Kövess bennünket Facebookon!

68 év múlva találkozunk, szerelmem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr1914786622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása