Eddz és egyél, mint a legnagyobbak!

2019. június 20. 07:05 - GReni

Könyvajánló - Mark Verstegen és Pete Williams: Nyerj csatát naponta!

"Érezted már úgy, hogy a legjobb eredményed sem elég jó? Gondoltál már rá, hogy úgy eddz, gondolkodj és élj, mint a legnagyobb bajnokok vagy az elit alakulatok tagjai? Mark Verstegen útmutatásával valóra válthatod az álmod, ám ehhez mindennap arra kell törekedned, hogy a maximumot hozd ki magadból – és nem csak az edzőteremben!"

sport-2264825_960_720.jpg

A kötet szerzői nemzetközileg is elismert kiváló sportolók, edzők. Mark Verstegen a világ egyik leginnovatívabb teljesítményfejlesztő szakembere, aki megalapította az EXOS-t és páratlan teljesítmény- és táplálkozási szakértő csapatot irányít. Neves sportolók és az Egyesült Államok különleges erőinek katonái is sokat köszönhetnek tudásának. A kötet társszerzője, Pete Williams, aki állóképességi sportolóként számos kötetben nyújt segítséget azoknak, akik szeretnének kiemelkedő eredményeket elérni.

Lassan két évtizeddel ezelőtt Mark Verstegen úttörőnek számító Core Performance című kötete forradalmasította a fitneszipart. Az általa kidolgozott integrált teljesítményfokozás a világ legjobb sportolóinak, csapatainak, sportszervezeteknek és katonai egységeknek is bevált. Már ideje volt, hogy hazánkban is elérhetővé váljon hasznos útmutatója. Ebben a kötetben a legkeményebb programjával ismerteti meg az olvasókat, sportolókat, amely még a legedzettebbeknek is kihívásokat tartogat.

nyerj_csatat_naponta.jpgMark Verstegen és Pete Williams

A legtöbb sportoló maximalista. Nem elégszik meg a jóval, mindig törekszik a legjobbra. Sokszor még a hobbi sportolók is olyan eredményekre vágynak, mint a világ élvonalában sportolók, olimpikonok, világbajnokok. Szeretnék a legtöbbet kihozni magukból, ez a könyv ebben segíthet. De neked is akarnod kell és tenned is kell azért, hogy minden nap a maximumot tudd hozni.

A program brutális, de szerencsére a kötet kiválóan leír minden tudnivaló, így könnyen követhető. A könyv első felében megismerjük az elméletet. Megtanuljuk mik az alappillérei a kiváló sportolóvá válásnak. Mindenkiben ott a csúcsteljesítmény, a könyv pedig ezt segít kihozni magunkból. Elmondja miként hatnak teljesítményedre az étkezési és alvási szokásaid, és miként változtass ezeken a siker értelmében. Részletes útmutatót nyújt, hogy miként nézzen ki egy napod, mikre figyelj oda, hogyan alakítsd az étrendedet, beszél a biztonságos étrend-kiegészítőkről, majd jön az edzés és a regenerálás folyamata.

A kötet második felében pedig megtaláljuk a legfontosabb teljesítménynövelő feladatok részletes és pontos, fényképekkel illusztrált leírásait. Miután alaposan áttanulmányoztad az elméletet és elkezded beépíteni a mindennapjaidba, rá fogsz jönni, hogy gyorsabb és erősebb lettél, sérülések nélkül tudsz hatékonyabban mozogni, ráadásul amellett, hogy karcsúbb lettél, ellenállóbbá és rugalmasabbá is váltál. Ehhez az átlagembernek komoly változásokat kell eszközölnie az életében. Nem csupán a mozgáskultúrán kell változtatni, hanem forradalmasítani kell a gondolkodást, a táplálkozási szokásokat és a pihenést is, hogy egészségesebb életet élhessünk.

Nagyon jók a leírások, részletesek, érthetőek, az edzéssablonok pedig úgy vannak kitalálva, hogy tökéletesen igazíthatóak legyenek bármilyen napirendhez, edzettségi szinthez illetve a céljainkhoz is.

1552215_3.jpgKöszönöm a Jaffa Kiadónak a lehetőséget!

A borítóra kattintva elérhető a kötet kiadónál kedvezményes áron.

Kövess minket Facebookon!

A jég hátán is: a világhírű jégember története. Érdekel? Kattints!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr8114866188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása