A Szexi Szörnyeteg és a Szajha

2019. augusztus 18. 06:24 - Carbonari

Könyvajánló - Lexi Ryan: Gyógyíts meg!

kiss_1.jpgSúlyos titkok és elhallgatások között 
elsikkad a lényeg, ha hagyják. 

És ha nem hagyják?
Mert a Szexi Szörnyeteg nem hagyja,
hogy a Szajha azt gondolja magáról,
hogy ő szajha. 
Ami pedig kisül belőle, az egy érzéki,
kellemesen elegáns,  
erotikus, romantikus regény. 

Az Alexandra Kiadói Csoporthoz tartozó Pioneer Books Kiadó kirukkolt az olvasói piacra egy romatikus regénnyel, amely pikánsan erotikus is: Lexi Ryan: Gyógyíts meg! című művével.

A helyszín New Hope, egy amerikai kisváros, kellően begyöpösödött fejű középosztálybeli emberekkel, akik imádnak a helyiek ballépésein csámcsogni. Ilyen alany számukra Maggie Thompson esete is, akit már 15 éves korától csak szajhaként emlegetnek a településen. Talán meg is bocsátották volna neki azt, hogy apja legjobb barátját elcsábította és ezzel feldúlta házasságukat, ha.. ha bő évvel ezelőtt nem lépett volna le saját esküvőjéről, attól a férfitől, aki lába nyomát is imádta, sőt, még a helyi főiskolát sem fejezte be, teszik hozzá rosszmájúan a jólértesültek, akik kéjes örömmel köszörülik nyelvüket a lányon. 

lovers.jpgA pletykálkodóknak nemcsak okuk, hanem lehetőségük is van arra, hogy megjegyzéseket tegyenek személyére, mert Maggie visszatelepült szülővárosába, és jelenleg éppen koszorúslány a húga esküvőjén. Igen, azon az esküvőn koszorúslány, ahol az ő exvőlegénye a jelenlegi vőlegény. Nem csoda, ha a pletyka ezerrel fellángol, főleg, hogy az esküvői szertartáson a felek el sem jutnak a boldogító igenig, mert bűzbomba robban a helyszínen. Mindenki izgatottan találgatja: az exmenyasszony rendelhette ezt a szörnyűséget? Mert persze, ki más is lehetett volna?

Maggie fáradt és nyűgös a pletykáktól, ezért - ahogy mindig is szokta - átlógott Mr. Gazdag Ipse kertjében lévő medencébe, ahol - ahogy mindig is szokta - meztelenül úszik pár hosszot, hogy megnyugodjon. Hosszú évek zavartalansága után egyáltalán nem számít arra, hogy valaki ráköszönjön és megkérdezze, mit keres itt, pedig most éppen ez történik vele. A férfi, aki rászól, kifejezetten szexi és bugyiszaggatóan dögös, Maggie pedig meztelen. A lány nem habozik, rá akar szolgálni szajha hírére, és azonnal magához és magába invitálja a férfit, aki... hát nem hajlandó lerohanni őt. 

Maggie elcsodálkozik a történteken, de még jobban azon, amikor kiderül, hogy kinek a medencéjében is pancsikált és kit invitált egy gyors numerára: a szomszéd telek tulajdonosát, a rocksztár Asher Logant, akinek ragadványneve nemes egyszerűséggel Szexi Szörnyeteg Logan.

lexi.jpgA két értelmes, de rettenetesen megsebzett és lelkileg összetört főhős innentől egymás körül kering. Mind a kettő tetszik a másiknak, de ez még önmagában nem elég. Maggie nem érti, Logan miért nem hajlandó lefeküdni vele, Logan nem érti, hogy Maggie mit nem ért. Amíg felidézik egymásnak múltjuk sérelmes darabjait, Logan rájön, hogy valahol már látta a lányt. Egy évvel ezelőtt, a folyóparton, amikor Maggie véres kezekkel ült ott és sírt.

A szerző, Lexi Ryan

Vajon mi történt egy évvel ezelőtt? Miért lépett le a saját esküvőjéről és hová tűnt onnan? Exvőlegénye számára Maggie miért olyan még mindig, mint a drog, de ha ennyire veszkődik utána, miért készül elvenni a lány húgát? Honnan érkezett vissza Maggie most a városba és mi történt vele, amíg odavolt? Miért hiszi magát szajhának és igaza van-e? Van-e jövője Logan és Maggie kapcsolatának, és ha igen, akkor milyen árat kell fizetniük érte?

Mindenkinek töredelmesen bevallom, bő tíz éve legalább, hogy leszoktam az erotikus regényekről. Nem ad újat, nem érdekelnek a fűtött erotikától hemzsegő ágyjelenetek leírásai. Ha nem recenziós kötet lett volna, amelynek fedelén nem hajazna ismerősre a férfi, aki szerepel rajta, lehet, nem is kértem volna magamnak a művet. De a körülmények összjátéka miatt nálam landolt a regény, és én bizony szépen végigolvastam. Ez az a fajta regény, amelyben az erotika elegánsan kifinomult, nem taszítóan szókimondó, megfelelő mértékben érzéki. Nagyon becsültem benne ezt a fajta eleganciát. A mű érintőlegesen tárgyalja a családon, ismeretségi körön belüli erőszakot is, ahol az áldozatot hibáztatják azért, hogy megtörténhetett az, ami megtörtént. Hiába akkor ő még gyerek, aki pedig kihasználja, már felnőtt ember. Nehéz szó nélkül elmenni a kisvárosi emberek attitűdjén is, ahol ha egyszer stigmalizált lesz az ember, csak úgy tud létezni, hogy legmesszebbmenőkig nem foglalkozik senki véleményével sem. Maggie nagyon nehezen jön rá erre, sértettségében, frusztráltságában még rá is játszik eleinte meg nem érdemelt rossz hírére. Olyan erotikus regényt tart kezében az olvasó, ami komoly, kemény témákat dolgoz fel, akkor is, ha könnyed, érzéki műfajnak álcázza magát.

gyogyits.jpg

 

Köszönöm a lehetőséget a Pioneer Books Könyvkiadónak!

A könyvet a borítóra kattintva kedvezményes áron megrendelheted.

Kövess minket Facebookon!

Mindig a férj a tettes

A kísértet kitálal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr2315006452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása