Álom játszóház 4 millióért? Nem tétel!

2016. november 14. 00:03 - GReni

Mindent a gyerekért! Na de ennyire?!

1_4.jpg

Úgy néz ki igen. Észak-Amerikában létezik egy vállalkozás, a Charmed Playhouses, ami annyit jelent elbűvölő játszóház. Olyannyira népszerű a kontinensen, amit képviselnek, hogy a TLC csatornán egy több epizódos sorozaton keresztül figyelhetjük hogyan készülnek az aranyárban mért házikók.

Az elbűvölő jelző nem tükrözi eléggé azt a csodát, amit ez a házaspár képes megálmodni és megalkotni. Tyson Leavitt és felesége, Audrey a mesék helyszínét képesek a hátsókertbe varázsolni. Játszhatnak a gyerekek hobbit odúban, kastélyban, sőt akár még hajóban is. Ezek a házikók nemcsak külsőre lenyűgözőek, a belső kialakítás is látványos és persze praktikus, de ami a legfontosabb, hogy biztonságos. És természetesen minden a luxust tükrözi. Kézműves termékekkel és minőségi anyagokkal dolgoznak. Nem riadnak vissza semmilyen kihívástól, saját elmondásuk szerint a céljuk, hogy a projekttel ne csak a gyerekeket kápráztassák el, hanem a szülőket is.

Gyakorlatilag bármit megálmodhatunk, ők megépítik. A csodás építmények külalakjának csak a képzelet szabhat határokat. És persze a pénztárcánk! Ezek a fantáziavilágok 3-4 millió forintot rántanak ki a zsebünkből. Megérnek-e ennyit? Erről döntsetek az alábbi alkotások megnézése után.

2_2.jpg

3_2.jpg

4_1.jpg

5_1.jpg

6_2.jpg

7.jpg

8_1.jpg

9.jpg

11_1.jpg

10_1.jpg

12_1.jpg

13_1.jpg

14_1.jpg

15_1.jpg

17.jpg

16.jpg

18.jpg

 Ha tetszett az összeállítás, kövess minket a Facebook-on is!

Charmed Playhouses

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr7111944249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása