Állatokat hajtogatni jó! Játék a gyereknek, élmény a szülőnek

2018. június 06. 07:36 - GReni

Könyvajánló - Ruby Taylor és Richard Jewitt: Állati jó hajtogató

Rakd össze saját kis kedvenceidet papírból!
Vár rád Sabita, a cuki cicus, Sugi a cserfes papagáj,
Kitti, a bölcs teknős és még sokan mások.
És persze új állatkáid nem maradhatnak játékok nélkül!

fokep_12.jpg

Ez az aranyos gyűjteményes könyv Ruby Taylor, londoni tervező és grafikus, aki tündéri formákat álmodott meg az állatoknak, valamint Richard Jewitt közös munkája, aki az elmúlt húsz évben a papírhajtogatások mesterévé vált. A kötet tökéletes bevezetés az origamihoz. Már kis ovisok is ügyesen tudnak vele bánni, sőt a kész gyűjtemény alkalmas rá, hogy történeteket találjanak ki és játsszanak el a cuki jószágokkal. Ráadásul hajtogatás közben az állatokról is megtudnak fontos dolgokat, sok segítséget nyújt, hogy megismerjék az állatokat.

20180529_190630.jpg

A 10 cuki állatka mind személyiséget kapott, mint például a hippi tengerimalac, a cserfes papagáj vagy a jó kutyus. Ezek az apró információk arról, hogy Tuli, a három falánk hal egyike szeret úszni, fogócskázni, bújócskázni és jókat enni, segítenek, hogy jópofa történetek szülessenek a kötet szereplőiről.

20180529_190754.jpg

Mivel van itthon két eleven nyuszkóm, miután végiglapoztam a könyvet, nem volt kérdés, hogy a tesztalanyom Fufi ,a bolondos nyúl lesz.

"Fufi imád bolondozni és játszani. Kedvencei közé tartozik a bújócska, de különösen élvezi apró darabokra tépni a magazinokat. Fufi éhségét leginkább ropogós répa elégíti ki. Ha beszökik egy répaültetvényre és lebukik, felhúzza a nyúlcipőt és nyúlugrással gyorsan megmenekül."

Először is készítsünk elő ragasztót, és szedegessük ki a perforált elemeket a könyvből, hogy meghajtogathassuk Fufi nyuszit, a répaültetvényt és a kerítést, mely megnehezíti kis barátunk kedvenc finomságához vezető útját.

20180530_140907.jpg

Ezzel a kötettel nem csupán a hajtogatás lesz jó móka, hanem az azt követő játék is a saját háziállataikkal. Egy nagyon szórakoztató, kreatív ajándék, ami klassz program, garantáltan kellemes órákat okoz a szülőnek és a gyereknek is egyaránt.

allati-jo-hajtogato.jpgA könyvet az Álomgyár Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, amelyet ezúton is köszönünk!

Ha kedvet kaptál a hajtogatáshoz, a borítóképre kattintva kedvezményes áron megrendelheted a kiadó honlapján!

Kövess minket Facebookon!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr1714009150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása