Idén is jön a Dallamos Villamos a Nagykörúton!

2018. szeptember 05. 07:44 - GReni

Idén is a Zeneszöveg.hu szervezésében robog majd a Magyar Dal Napja szellemével induló Dallamos Villamos. A rendezvénynek az idén 50 éves BKV ad otthont. Tehetséges magyar zenészek lepik el a 4-es villamost a Nagykörúton szeptember 8-án.

fokep_14.jpg

Már csupán néhányat kell aludni és a nosztalgiaszerelvényen rögtönzött "színpadon" tizenhat fellépővel találkozhat a nagyközönség, amihez másra nincs szükség csupán a szokásos tömegközlekedésben használatos menetjegyre vagy bérletre. A rendezvény 13:20-kor indul és az esti órákig bezárólag találkozhatunk a zenészekkel a villamoson. Tehetséges fiatalok, ismert és elismert előadók szórakoztatják a zene kedvelőit, és a BKV szülinapja előtt tisztelegve ötvenéves slágerek is felcsendülnek majd.

A fellépők között olyan ismert zenészeket találhatunk, mint az Anna and the Barbies, Molnár Tamás (Jetlag), az OliverFromEarth és YOULÏ is. A sikeres akció idén már a családok legkisebb tagjainak szórakoztatásával bővül. A gyerekek szórakoztatására fellép a Buborék Együttest, Búgócsiga és Kalap Jakab. Egy klassz kis szórakozás az egész család számára.

dallamos-menetrend-kiskonyv-2018.jpg

A program látványos nyitányaként Újbuda-Központnál a peronon fúvósok, dobok kíséretében 13:20-kor zenél a The Marching Jazz Band formációja, akik örökzöldeket, nagy magyar slágereket és operetteket adnak majd elő  dixileand-stílusban.

A már szokásosnak számító Villon trió is képviselteti magát. A zenekar frontembere, Kiss Barna szerezte a Dallamos Villamos című dalt. Ha eddig még nem hallottad, íme:

Kikre számíthattok még? A délután során fellép a Bárterápia (Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíjas), zenél a Ruby Harlem (Fülesbagoly Tehetségkutató első helyezett), a NÁGI, a Gyík zenekar és a Raj, valamint a Vírus Zenekar és Veraszívem is. Szép kis program! Jó szórakozást mindenkinek! :)

Kövess minket a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr2414211761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása