10 vicces ajánlás a könyvek elején

2019. április 04. 07:50 - Arthur Arthurus

2_26.jpgA könyvek elején szoktak szerepelni ajánlások, melyek számunkra, olvasók számára semmit nem jelentenek... kivéve, ha ilyen humoros vagy aranyos módon írják meg őket. Ilyen kezdettel széles mosollyal az arcunkon folytatjuk a könyvet is. Nézzünk is néhányat az ötletes ajánlások közül!

1_64.jpg

"... És anyának és apának. A támogatásotok - és a mentális problémák, amiket okoztatok - nélkül ez nem sikerült volna."

2_26.jpg

Ennél egyszerűbb, ugyanakkor őszintébb ajánlás sem született még: Nekem. Nemes egyszerűséggel ennyi. És igazabb nem is lehetne, elvégre egy író mindig okkal írja, amit, mert foglalkoztatja, mert segít neki, mert a megírása által más emberré válhat. Vagy csak szimplán beleszeretett a a szereplőjébe :D

3_20.jpg

Ez pedig a legaranyosabb, amit láttam :) "Szia Apa! *integetés*" :)

4_18.jpg

"Ezt a könyvet szeretettel ajánlom apámnak, Joseph Hill Evansnak. Valójában mivel apa sosem olvas regényt, hacsak valaki nem szól neki, ő sosem tudna erről." 
Csak ismeri az apját, nem? :)

5_12.jpg

"Anyának (Csak ugord át a szexjeleneteket, kérlek)" Hát na. Teljesen érthető kérés :)

6_15.jpg

"Ezt a könyvet Kanye Westnek ajánlom, mert ő soha a büdös életben nem fogja elolvasni."

7_11.jpg

Sajnálom, Colin, erről úgy néz ki, lecsúsztál :D "Colin Firth-nek. Igazán nagyszerű fickó vagy, de mivel én házas vagyok, az hiszem, az lesz a legjobb, ha csak barátok maradnánk."

8_12.jpg

"A feleségemnek, aki valami oknál fogva támogatta, hogy írjak egy könyvet a többi nőről, akikkel korábban lefeküdtem." A támogatás fontos dolog egy házasságban. :)

9_11.jpg

"Carley-nak, aki sokkal jobb ember, mint én, még akkor is, ha ő egy kutya."

10_10.jpg

És a végére a kedvencem: "Feleségemnek, Marganitnek, és gyermekeimnek, Ella Rose-nak és Daniel Adamnek, akik nélkül ez a könyv két évvel korábban kész lett volna."

Ti olvastatok már vicces ajánlást vagy köszönetnyilvánítást?

Kövessetek minket Facebookon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr8814734915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása