Sármos rossz fiú és pimasz túsza

2018. március 25. 06:45 - Carbonari

Könyvajánló - Anne L. Green: A sötétség fogságában

sotet.jpg

"A titokzatossággal csak egy baj van: vonzza az embert,
mert meg akarjuk fejteni, fel akarjuk pattintani a titok zárját."  

Milyen messzire mennél az igaz szerelemért? 

Az Álomgyár Kiadó új köntösbe öltöztette Anna L. Green korábban megjelent könyvét, A sötétség fogságában címűt: kicsit vadabb, kicsit összeszedettebb, kicsit nagyszerűbb lett, mint korábban volt.

Adrew egy drogkereskedésben érdekelt alvilági csoportban magas státuszban végzi az ész és a csapatmunka összehangolását. Persze, neki is dolgoznak végrehajtói, verőemberei, ez már csak így működik arrafelé, de főnöke neki is van, ami azért is kényelmetlen, mert a könyv elején éppen hozzá indul arról beszámolni, hogy az egyik szállítmánynak fuccs, márpedig ez azokban a körökben nem kifejezett életbiztosítás. Végül is minden egy ballépéssel kezdődik Andrew számára: egyik embere elárulja, ami eddig méés osem fordult elő vele. Az áruló fontos a folyamatban lévő események lebonyolításához, de ettől még gondolkodás nélkül elintéznék. Úgy odázza el élete biztos kioltásának lehetőségét, hogy túszt ajánl fel a rendszernek arra az időtartamra, amíg neki a feladatát kell végeznie a maffia számára.

Ki a túsz? Christine Stuart, aki az áruló ingerült, rohadtul kiakadt testvére, nem mellesleg pedig erősen ellenzi, hogy akarata ellenére elrabolták és jelenleg fogva tartják. Azzal indítja az ismerkedést Andrew-val, hogy leüti a testőrét.
Az anyja!anne-l-g.jpg
Pedig Christine nem az hős fajta. 22 éves, és egyáltalán nem érzi úgy, hogy életében bármit is el kellene kapkodnia. Nincsenek nagyra törő álmai, nem álmodik hercegről fehér lovon. Szeretne családot - majd -, de karrierjének felívelését most ennél sokkal fontosabbnak tartja. Döglesztő kinézete ellenére magányos: szőke haj, tengerkék szemek, csinos külalak, de az egyetem, a munka és nem utolsósorban szülei elrettentő példája egyaránt gátolták eddig párkapcsolati esélyeit.
Jelenleg az egyik legnagyobb volumenű épülettervező cég mérnöke, és elrablása miatt roppant dühös, mint már említettem. Becsületes, törvénytisztelő életmódjában ilyet elképzelni sem tudna, hogy valaki csak azért elrabolhatja, mert úgy tartja úri kedve.
Tehát, ahogy mondtam, annyira dühös, hogy éppen leüti Andrew egyik emberét, a férfi szeme láttára... aztán pedig továbbra is kicseszettül mérges, hiába a legsármosabb pasi legkékebb szemei (ezek Andrew szemei lennének), amelyek eleinte dühösen, később megbűvölve néznek rá.

Így indul a könyv cselekménye, várjál, megnézem, hanyadik oldalig citáltam neked a történteket - 22. oldal, itt járunk. Nos, van még hátra a műből durván 498 oldal, tele izgalommal, fordulatokkal, erotikával, szenvedéllyel. Egy romantikus könyv amely az alvilágban játszódik, "kegyetlen, szenvedélyes, eszméletlen" (Bree S. világa blog).

Mi lesz a romantikus mese vége? Hogy Christine és Andrew tetszenek egymásnak, az már a kötet elején kiviláglik. Van-e remény, hogy a kibontakozó szerelem szárba szökken és életben marad az alvilági nyomás ellenére is? Ki győz le kit? Ki győz meg kit? Mi az erősebb, a szeretet vagy a gyűlölet? Mi az ára a reménynek és ki fizeti meg?

Szeretnél többet megtudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál mindig kedvezménnyel szerezheted be!

setet.jpg

 

 

 

Köszönjük, Álomgyár Kiadó!

 

Béke svájci módra - érdekel: Kattints!

 

A cikkben a kép a szerzőt ábrázolja.

 

Ha érdekelnek az újdonságok, hogy mit olvass és mit ne, kövess bennünket Facebookon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr2813704382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása