Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A könyv, amiről mindenki beszél...

2016. szeptember 27. 07:28 - Arthur Arthurus

Könyvajánló: Brittainy C. Cherry - Lebegés

Te hogyan tennéd túl magad az imádott feleséged és kisfiad elvesztésén? Hogyan élnéd meg, ha egyedül maradnál a 4 éves kislányoddal, miután a férjed meghalt? Mit éreznél, ha a lassan felépített életed és az álmaid egy csattanással darabokra törnének? Éld át Tristan és Elizabeth történetét te is!

 

Elizabeth egy évvel a történet kezdete előtt elveszíti a férjét, Stevent egy balesetben, egyetlen ok miatt képes tartani magát mégis: a 4 lánya, Emma miatt. Az élete és az álmai összeroppantak, akárcsak a szíve. Egy évvel később visszaköltöznek a Stevennel közös otthonukba, és így találkoznak az ijesztően vonzó szomszéddal.

"Nem kell örökké jól lenned. Semmi baj sincs azzal, ha valaki rosszul érzi magát, mert fájdalma van. És az sem baj, ha elveszettnek érzed magad, mintha sötétben tapogatóznál, és tudod, miért? Mert a rossz napok miatt lesznek a jobbak még jobbak."

Tristan nagyjából egy évvel azelőtt épp úton van, hogy megvalósítsa álmait, és egyedi, saját készítésű bútorairól tárgyaljon. Ám útközben egy végzetes üzenet kettétöri az életét: felesége és 8 éves kisfia súlyos balesetet szenvednek, elveszíti mindkettejüket. Egyetlen vigasza a kutyájuk, Zeusz. Tristan a hallgatásba burkolózik, elköltözik, és olyanná válik, amilyen sosem akart lenni: a külvilág csak egy veszélyes, mogorva, bunkó alakot lát, akiről mindenféle pletykák keringenek. 

De a két megtört ember meglátja a másikban a fájdalmat, a veszteséget. Segítenek egymásnak, először csak emlékezni és feldolgozni a gyászt, aztán továbblépni... vajon sikerül kikeveredniük a fájdalmas múlt fogságából?

A szerző, Brittainy C. Cherry

Egy kicsit féltem ettől a könyvtől, de a sok jó, amit hallottam róla, meggyőzött. Az már az elején nagyon tetszett, amivel Tristan foglalkozik, amit szeret csinálni. Valami érdekes újdonság! A könyv tele van klisékkel és erotikus, illetve szabadszájú jelenetekkel, de mégis tud egyedi lenni. A történetben  nagyon érzékletesen jelenik meg a mély gyász, az az érzés, amikor egy hozzád közel álló személyt veszítesz el. Az elveszettség, a magány, a világ iránti gyűlölet, a félelem. És a vágy, hogy újra a szeretteiddel lehess. A vágy, hogy végre továbbléphess... Ez az, ami egyedivé, szerethetővé teszi Tristan és Elizabeth történetét. És még meg kell küzdeniük az őket elítélő - sőt, akár fenyegető - kisváros lakóival is. Van joga egy párját elveszítő embernek ismét boldognak lenni? Szerintem van. Sőt. Két olyan ember egymásra találásáról szól, akik elveszítették saját magukat is. És a titkok csak apránként kerülnek a felszínre... Magával ragadó könyv, szigorúan 18 éven felülieknek. Ne hagyd ki!

A végére a személyes kedvenc jelenetem, különféle okokból:

Nem tudom, miért nem látod be, te tökfej, hogy a Bosszúállók között Vasember a legjobb arc - vitatkozott Tristan, miközben sült krumplival dobálta Emmát.
- Na ne! Amerika Kapitány sokkal, de sokkal szuperebb! Nézd meg a páncélját! Az a baj, Madár, hogy semmihez sem értesz.

 

Tökéletesen igaza van Emmának! :)

Köszönjük a lehetőséget a Libri Kiadónak!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr911743687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adelheidsmith 2016.09.27. 10:12:26

Kedves Arthur teljesen egyet értek Amerika Kapitány 4ever! :P A könyv felkeltette az érdeklődésemet, ha lesz alkalmam elolvasom. :) Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem rá! Csak így tovább!

Üdv: Adi (Reni, a másik ;))

Arthur Arthurus 2016.09.27. 12:30:06

@adelheidsmith: Szia Reni! Nem fogod megbánni, ha elolvasod! És #TeamCap! :)

adelheidsmith 2016.10.11. 19:14:29

@Arthur Arthurus: Elolvastam és igazad volt, tényleg nagyszerű könyv! :) Köszönöm!
süti beállítások módosítása