Készíts magadnak ékszertartót fillérekből!

2016. december 21. 07:42 - GReni

Rengeteg nő imádja az ékszereket, de nehéz őket úgy tárolni, hogy aztán induláskor ne azzal menjen el az idő, hogy egy dobozban kell kotorászni percekig, mire előkerül a kiválasztott fülbevaló párja vagy a hozzájuk illő karkötő. Ugye, jártál már így?

Összegyűjtöttem nektek néhány jópofa, kreatív ékszertartót, amelyek könnyedén elkészíthetőek otthon és még vagyonokat sem kell rájuk költeni. Legtöbb túl nagy kézügyességet sem igényel, szóval akkor sem kell aggódnod, ha nem vagy rutinos a handmade dolgok terén.

1. Az elsőhöz csak egy régi ütött-kopott sajtreszelőre és némi festékre lesz szükséged. Ötletes, igazi vintage kiegészítője lehet a lakásnak.1_8.jpg

2. Egy régi vállfa néhány kampóval pillanatok alatt alakítható át nyaklánctartóvá. Feldobható festéssel, dekupázzsal vagy akár néhány egyszerű matricával is.

2_6.jpg

3. A következő darabhoz azért nem árt, ha van kéznél egy fúró, de egy régi parfümös üvegből és egy cd lemezből percek alatt elkészíthető ez az ötletes füllbevaló tároló.

3.JPG

4. Irány a sufniba egy régi gereblyéért! Csak szedd le a fejét, akaszd fel és már kész is a hely a láncoknak. Garantáltan nem gubancolódnak össze!

4_4.jpg

5. Elkopott a tollasütőd? Eszedbe ne jusson kidobni! Fogj két szöget és rögzítsd a falra. Nemcsak praktikus, még a szobád falát is feldobja.

5_3.jpg

6. A parafatábla nemcsak üzenetek kitűzésére alkalmas. Néhány drót vagy lánc kifüggesztése után a sok-sok fülbevaló szépen párosával, átláthatóan tárolható rajta.

6_4.jpg

7. A következőhöz mégcsak kiegészítőkre sincs szükséged. Csak végy egy tányéralátétet és függőlegesen függeszd a falra és mehetnek is fel a fülbevalók.

7_2.jpg

8. Egy régi képkeret igazán különleges dísze lehet egy szobának, ha pedig feldíszíted ékszerekkel még szebben mutat majd.

8_3.jpg

9. Egy kis újrahasznosítás: némi kézügyességgel a pet-palack is klassz tartóvá formálható.

9_2.jpg

10. Ez a darab igazán látványos eleme lehet a lakásnak! Egy hasonló szép színű üveg vagy egy kedved szerint megmintázott üveg és minden látogatódnak megakad majd rajta a szeme.

10_2.jpg

Ékszertartó gyártásra fel! Jó szórakozást! Ha készítettél már valami hasonlót, ne fogd vissza magad és mutasd meg nekünk! :) 

Ha tetszett az összeállítás, kövess minket a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr612014844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása