Gigapartik, a fesztiválszezon koronázatlan királyai

2017. június 24. 07:40 - GReni

Itt a nyár és vele együtt elérkezett a nyári zenei fesztiválok ideje. A fesztiválszezon számos világhírű előadót és több kevésbé ismert előadót is hoz kicsiny országunkba. Mellettük pedig a legnépszerűbb magyar zenekarok, énekesnők, énekesek is szórakoztatják a nagyérdeműt. Ami biztos: több millió partiarc érkezik ezekre a fesztiválokra, hogy együtt szórakozzon, táncoljon, énekeljen, szerelembe essen a fesztiválok alatt. Íme négy a legnépszerűbb hazai fesztiválok közül.  

17457993_10154582452709227_2819328273401063451_n.jpg

VOLT Fesztivál - Sopron

Június 27 - Július 01.

Jövő héten indul a legnépszerűbb vidéki fesztivál, mely immár 25. alkalommal nyitja meg kapuit a Lővér Kempingben. A külföldi és hazai nagy kedvencek rajongói is megtalálják a nekik való koncertet, koncerteket. 27-én a Linkin Park zenekar indítja a bulit, de fellép még Fatboy Slim is. A héten találkozhattok számos magyar zenekarral is, többek között a Halott Pénz, a Quimby, a Tankcsapda, a Vad Fruttik, a Kowalsky Meg A Vega szórakoztatja a rajongóit. Bővebb infóért, kattints!

Balaton Sound Fesztivál - Zamárdi

Július 5 - 9.

A magyar tenger partján is felpörög a hangulat a Balaton Sound-on. Számos neves előadó érkezik, hogy felejthetetlen emlékekkel távozhassunk a fesztiválról. A fellépők között lesz Armin Van Buuren, Tiesto, Robin Schulz, Sasha, Kygo és még sokan mások. A magyar előadók képviselői között a fesztiválok kötelező fellépője a Halott Pénz és a Wellhello zenekarok is jelen lesznek, de színesíti a sort Metzker Viktória és a Belga is. Bővebb infóért, kattints!

EFOTT Fesztivál - Velence

Július 11 - 17.

Idén egy nappal hosszabb ideig foglalják el a partizók a tavat és környékét. Olyan neves előadók szórakoztatják a bulira, zenére éhes fiatalokat, mint Sean Paul, a Hurts, Tinie Tempah vagy a Flux Pavilion. A hazai zeneipar képviselő között itt is megmutatja magát a Halott Pénz zenekar, a Wellhello, a Punnany Massif, a Tankcsapda és a Vad Fruttik, mellettük fellép még az Irie Maffia és a Brains is. Szép kis felhozatal! Bővebb infóért, kattints!

 

Sziget Fesztivál - Budapest

Augusztus 9 - 16.

Idén 25. alkalommal kerül megrendezésre Európa legnagyobb egyhetes zenei fesztiválja. Az Óbudai Hajógyári-szigeten több száz program várja a fesztiválra érkezőket. Számos világhírű előadó érkezik idén is a Szigetre, többek között Pink, Birdy, Paul Van Dyk, Wiz Khalifa, Steve Aoki, Bad Religion, DJ Shadow és még sokan mások. A hazai előadók közül színpadra lép többek között az Anna And The Barbies, a Halott Pénz, a Punnany Massif és a Hiperkarma is. Bővebb infóért, kattints!

Jó bulizást a nyárra! Pihenés gyanánt pedig olvasgassátok a bejegyzéseinket!

És kövessetek minket a Facebook-on is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr4612611705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása