Fidget Spinner: ezen pörög a világ

2017. szeptember 21. 07:45 - GReni

Könyvajánló - Emily Stead: Fidget Spinners - 30 pörgős trükk, amit ismerned kell

Fidget Spinner: az őrület, ami pár hét alatt hódította meg az egész világot. A legtöbben csak az alapokat ismerik, ujjukra fektetik és egyik kiálló nyúlványa segítségével megpörgetik. Ha ennél többre vágysz, ennek a könyvnek a segítségével több tucat érdekes, izgalmas trükköt sajátíthatsz el.

34718117645_a711bf1843_b.jpg

Amikor először hallottam róla, talán a legtöbb emberhez hasonlóan, az volt az első kérdésem, hogy ennek a ketyerének meg ugyan mi a haszna? Azóta több elmélet is kering, sokan sokféleképpen vélekednek róla. Egyes szakértői vélemények szerint ez a kis pörgettyű segíthet a figyelemhiányos gyerekeknek a koncentrációban, mert ha egy pontra koncentrálunk, ez képes elmélyedt állapotot előidézni. Emellett valaki arra esküszik, hogy kiváló stresszoldó. Bármi legyen is az igazság, egy biztos: emberek millió pörgetik fémből, műanyagból vagy kerámiából készült csapágyas kütyüjüket a világ minden táján.

Emily Stead összegyűjtött 30 trükköt, melyek érdekesebbé tehetik a fidget spinner használatát. Szerepelnek benne a legegyszerűbbektől egészen a nehezebben elsajátítható dobásokig mindenfélék. Dobálhatod egyik kezedből a másikba, vagy akár lábbal is felveheted, de segédeszközök segítségével is feldobhatod a mutatványod. Minden trükkhöz képpel illusztrált részletes leírás társul, és még a feladat nehézségét is feltüntetik minden oldalon.

20170910_183817.jpg

A könyv bemutatja a spinnerek egész garmadáját. A piacon két-, három-, ötágú, sőt íves, szögletes, színes, de még világító pörgettyűt is találunk. A kötet végén pedig részletes leírás van arról, hogyan készítsük el otthon saját spinnerünket, ha nem érjük be a bolti variációkkal, hanem teljesen egyedi kütyüre vágyunk. A Kossuth Kiadó még egy ajándék pörgetővel is meglepi a kötet vásárlóit. Légy te is profi, hiszen ezen pörög a világ... 

ezgif_com-gif-maker.gifA kötetet a Kossuth Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, amelyet ezúton is köszönünk!

Ha elolvasnád a könyvet, a fenti képre kattintva kedvezményes áron megrendelheted a kiadó honlapján!

Kövess minket a Facebookon is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr8112819792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása