7 étel, mely nyomokban unikornist tartalmazhat. Avagy megkóstolnád kedvenc egyszarvúd?

2017. szeptember 22. 00:03 - GReni

A világ unikornislázban ég. Mindenhol ott vannak. A ruhásszekrényben, a fürdőszobában, az ágyneműkön, sőt még az emberek hajszínét is ők ihletik manapság. De vajon hány bőr húzható még le a szivárványos kis patásról? Az biztos, hogy az élelmiszeripar sem akart kimaradni a buliból. Ennek köszönhetően ma már kaphatóak üdítők, édességek és számos finomság az egyszarvúak áldásával. De talán a legbizarrabb, hogy még unikornishúst is piacra dobtak!

unikornis_kaja.jpg

Bemelegítésnek kezdjük a listát egy kellemes gyümölcsös nyári hűsítő finomsággal, amit a bájos egyszarvúak és imádóik örömmel fogyasztanak a nagy melegben. A flakon hátulján pedig egy felhívás áll, hogy csatlakozz az egyszarvúak világához: "Légy mindig önmagad, de ha lehetőséged van rá, akkor inkább legyél unikornis."

einhorn-smoothie_1.jpg

A következőnél már elgondolkodtató a csomagolás: vajon unikornisból készülnek a rózsaszín finom kolbászkák vagy unikornisoknak készülnek? A csomagoláson látható morcos, kissé depressziósnak tűnő jószág alapján az előbbire tippelnék. Akárhogy is, egy kerti sütés alkalmával a legkisebbeknél garantáltan hatalmas sikert arat ez a pink eledel.

18209138-1435356409861520-1306872143034460224-o.jpg

És, ha már a kerti sütögetés szóba került: jól jön egy kis finom mártás a hot-dogba, a hamburgerbe. Következzen hát a csillámos ketchup, természetesen az egyszarvúak ajánlásával. Mi sem csodásabb, mint amikor fényes csillogó kis pöttyök villannak elő a hamburgerből...

einhorn-ketchup.jpg

Egy-két különlegesség mellett ezek a mára már szokványossá vált dolgok, mint az egyszarvúak ihlette fagylalt, sütemények, nyalókák, cukorkák, torták és még millióféle édesség eltörpülnek. Ettől függetlenül helyük van a listán, hiszen ezek a leggyakrabban előforduló szivárvány-nasik.

kollazs1.jpgA most következő cukrot muszáj volt kiemelnem az édességek sorából. Nem az íze vagy a külalakja különbözteti meg társaitól, hiszen gömbölyű gyümölcs ízű cukorkából végtelen márkájú, mintája, ízesítésű található a boltok polcain. De gondolta volna valaki az unikornisláz kitörése előtt, hogy el lehet adni egy édességet, mint valamilyen élőlény kakija??? Ennek ugyanis az a védjegye, hogy hátborzongató és őrült édesség, neve pedig annyit tesz magyarul, hogy unikornis kaki.

bf700b3242c74d3d9f4bbdea7f27d4b9.jpg

Ha már nassolás, jöjjön egy kis chips. Legyen az burgonyából vagy kukoricából, szósszal vagy anélkül, emberek milliói kedvelik, fogyasztják. Így már szinte kötelező volt a gyártóknak előrukkolni valamivel, így született meg a szivárvány színeiben pompázó tortilla chips.

doritos_rainbow.pngA legutolsó termék a listámon inkább az unikornisláz ellenzőinek lehet a kedvenc eledele. Igen, vannak olyanok is, akik a hátuk közepére sem kívánják a szivárványban úszó csodavilágot. Számukra is tartogat a piac különlegességet. Írországban állítják elő a csillogó (természetesen ez a minimum) húskonzervet a rajongók bosszantására. Bár ki tudja...lehet a fanatikusok is örömmel fogyasztják rajongásuk tárgyát.

carne-unicornio-lata.jpg

+1 Amikor megláttam az unikornishúst, azt gondoltam ez a vég, ennél már nem lehet lejjebb. De lehet...ekkor jött szembe az egyik áruház weboldalán a sárkányhúsos konzerv. Itt vajon ki a célközönség? Azok a Trónok harca rajongók, akik nem Danynek, a Sárkányok anyjának szurkolnak?

tg81144lg.jpg

Ha tetszett az összeállítás, kövess minket a Facebook-on is!

Ha pedig tudni szeretnéd, milyen unikornisos kacatokkal tudod elárasztani az otthonod, kattints!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr9812754594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása