Törölköző művészet

2017. október 11. 07:45 - GReni

Míg régen a hotelszobánkba lépve egy takarosan összehajtogatott törölközőkupac várt minket az ágyon, mára egyes hotelekben a törölköző "tálalása" már-már művészien történik. Számos izgalmas állatot, virágot mintázó kompozícióval találkozhatunk, melyek mosolyt csalnak az arcunkra, de egészen vicces elemekkel is lehet találkozni. Nézzünk meg ezek közül néhányat!

bb-palermo-centro-stupotmundi-stanza-towel-art.jpg

Ezt a bájos elefántot látva egy thaiföldi nyaralás alkalmával az ember még jobban várja, hogy részt vehessen egy elefánt szafarin. :)

1_32.jpg

Távirányítóval a szájában és napszemüvegben már nem is tűnik olyan veszélyesnek ez a hatalmas, veszedelmes ragadozó.

2_16.jpg Ezt az édes kis csöppséget látva bárki szíve ellágyulna. Tökéletesre sikerült kutyuli. :)

3_13.jpg

Ezek a csónakos kacsák is rettentő édesre sikerültek. Bár fennáll a veszélye, ha gyerekkel megyünk nyaralni, akkor nem lesz törölközőnk, mert tuti nem engednék szétszedni a hápogó családot.

5_9.jpg

A következő alkotás akár a hotel éttermének a marketingfogása is lehet. Ránéz az ember és máris megkívánja ezt a tengeri finomságot. Homárra fel! :)

6_10.jpg

Az apró fürdőszobai törölköző is jobban fest nyuszi alakban, mintha csak a szokásos formájában lógna a szárítón.

7_7.jpg

Akik ezt a csigát készítették nagyon lelkes és kreatív kedvükben lehetettek...szemek és kalap. Igazán ötletes és jópofa kis jószág.

8_8.jpg

Jajj! Sokadik ránézésre is imádni valóak a kis pólyások! :)

kacsakok.jpg

Egy visszafogottabb hajtogatási mód, de felettébb látványos és nagyon ügyes megoldás.

10_6.jpg

A tökéletes téli törölköző! Ki ne örülne egy a gyerekkorát megidéző bájos hóembernek a szobájába érkezve?

12_6.jpg

Az alábbi ágyban heverésző "úriemberen" jót mosolyogtam. Szinglik előnyben! :D

11_4.jpg

Minden ember igyekszik különleges élménnyé varázsolni a nászutat és ebben persze a vendéglátó egységek is kiváló partnerek. Rózsaszirmokkal, szivecskékkel és turbékoló madarakkal dobják fel az ifjú pár nászágyát.

13_3.jpg

4_11.jpg

14_4.jpg

Ha pedig kedvet kaptál, a következő képsorozat megmutatja, mennyire egyszerűen hajtogathatsz pillanatok alatt otthon is a család szórakoztatására egy kedves kis vadkacsát. :)

15_3.jpg

 Kövess minket a Facebookon is!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr8412828362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.10.13. 23:33:31

Igy kepen aranyosak, de oszinten szolva en irtozom a gondolattol is, hogy valaki igy osszefogdossa a torolkozomet. Szeretnem hinni, hogy a mosasbol-szaritasbol frissen, tisztan kikerult torolkozmet nem fogdosta ossze a fel szalloda, amig a szobaba kerult....
süti beállítások módosítása