Őrült, cuki, szexi unikornis jelmezek halloweenre

2017. október 24. 00:02 - GReni

A szivárványvilágban már írtam róla, hogy milyen idétlen kiegészítőkre költhetjük a pénzünket, majd, hogy mi mindent ehetünk csillogó egyszarvú barátunk ajánlásával, most pedig nézzük meg, mit kell tennünk, hogy hasonlítsunk is rájuk! Jöjjön néhány ötletes, cuki vagy épp merész halloween jelmez!

31758.jpg

Idétlen, vicces

A pasik csípik, ha egy csajnak humorérzéke is van. Ha ezzel a gumijószággal érkezik az ember lánya egy bulira, garantáltan nem lesz hiány nevetésben. Kissé furcsa fejű, idétlen kis unikornis, de nagyon vagány lehet egy ilyenen "belovagolni" a partira. :D

idetlen_vicces.jpg

Kislányos, cuki

Egy ilyen cukiságbomba jelmezzel is lehet hódítani, ráadásul előnye az előzővel szemben, hogy tökéletes pizsama, így nem csak egy alkalmas öltözék. Szóval szuper cukik lehetünk a jelmezünkkel, ráadásul több szín közül választhatunk, és még hasznos is, mert a jövőben melegen tarthat egy hűvös éjszakán. :)

kislanyos.jpg

Szexi, kihívó

A következő két szerelésben garantáltan a legtöbb pasi szeme ránk szegeződne, amint belépünk a helyszínre. Nekem kicsit merész mindkettő, de akik szeretik megmutatni szép alakjukat, és boldogan fürdőznek férfiak sóvárgó, elismerő pillantásaiban, tutira lecsapnának erre a két szexi ruhadarabra.

sexi.jpg

sexi2.jpg

Dark unicorn, a cukiság sötét oldala

Nekem ez a személyes kedvencem. Végre semmi csillám, semmi tütü és habcsókos cukiság! (Halkan jegyzem meg, hogy én csípem amúgy a szivárványos kis jószágot :D ) Különleges, egyedi, nagyon vagány és őrülten szexi szerelés. Ez a jelmez biztosan egy belevaló, dögös csajt rejt, akivel érdemes megismerkedni!

sotet_oldal_dark_unicorn.jpg

Persze egy jelmez sem lehet tökéletes a hozzá illő smink nélkül. Jöjjön most ezek közül kettő: egy igazán dögös, nagyon nőcis és egy különleges, ártatlan lánykás smink. Gyönyörű munka mindkettő, amelyekkel garantált a siker.

smink_new.jpg

smink_visszafogott.jpg

Zombi unikornis

Bár a hölgyek általában nem szeretik a félelmetes sminkeket, de Halloween alkalmával az sem baj, ha az ember nem feltétlenül a szexis vonalat erőlteti, hanem a merészebb, rémisztő kreációk felé fordul. A következő videóban egy brutálisan jó példát láthattok erre, bár ez azért komolyabb sminktudást igényel.

 Kövess minket Facebookon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr4613010810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása