A gyógyító jód - jódforradalom!

2018. február 25. 07:34 - Carbonari

Könyvajánló - Lynne Farrow: A gyógyító jód

 jod.jpg

Jód: félreértettük, alábecsültük, elfeledtük. 
Életet menthet, ha újra megismerjük. 
A gyógyító jód nem csak pajzsmirigybetegeknek hatásos, 
hanem sorsfordító megoldás méh-, mell-, petefészek-, és prosztataproblémákra is. 
Hitted volna? 
Sőt, lehet, azért vagy elhízva, mert alacsony  a jódszinted? 

Érdekes és figyelemreméltó kötet jelent meg a tavalyi év végén a Partvonal Kiadó gondozásában. A kötet valóságos jódforradalom Lynne Farrow tollából, A gyógyító jód címmel. A író nem kevesebbet állít, mint hogy meg kell kondítani a jódpótlás ügyében a vészharangokat, mert napjainkra ​az általános jódhiány világméretű járvánnyá vált, ami két okra vezethető vissza. Az évszázadok óta természetes gyógymódként használt jódot a 20. század közepén egy téves kutatás miatt szó szerint kiírják az orvostudományból és száműzik az alapélelmiszerekből. Ezzel párhuzamosan modern világunk egyre több káros anyaggal terheli a szervezetünket. A szennyezőanyagok pedig súlyos hiányállapotok kiváltására képesek, amik betegségekhez vezetnek. lynne.JPG

Lynne Farrow újságíró, aki számos betegséggel küzdött, sőt, mellrákot is diagnosztizáltak nála. Lynne nem volt elégedett a hagyományos orvoslás információival, így saját kutatásba fogott, hogy a folyamatban számára hiányzó láncszemre rátaláljon. Ez a könyv hű krónikája Lynne útjának, s mellette mindenki számára érthető tudással szolgál a jód hasznosságára: az írónak az a megítélése, hogy mellrák riasztó gyakorisága és a jódhiány kéz a kézben jár.

A kötet több részre tagolódik.
Az elsőben megismerkedünk Lynne saját útjáról a témában, hogyan jutott el a kíváncsiságtól a felfedezésig, a mellrák kutatásától a jódig.
A második részben azokat a kérdéseket veszi górcső alá, hogy miért van szüksége a szervezetnek a jódra, miért érdemes elgondolkodni a jódpótláson, mi az orvosok álláspontja a témában. Kitér arra is, hogyan lehet elvégezni a jódpótlást, milyen mellékhatásokkal jár, hol kaphat az ember támogatást a jódpótlás kérdéseivel kapcsolatban, majd szót ejt a bróm veszélyességéről.

A harmadik rész a jód, mint a világ legősibb orvosságának felfedezéséről szól, a negyedik pedig hasznos tanácsokkal szolgál arra nézve, mit és hogyan kell vagy érdemes a gyakorlatban csinálni ahhoz, hogy a jód és az ember szervezete kölcsönösen segítsék egymást az egészség útján.

Kutatások, elméletek és gyakorlati tudnivalók váltják egymást ebben a témában, ebben a könyvben, kiegészítve számtalan leírt valós történettel, amely az így gyógyultam meg címkét is viselheti.

Miért ne olvasnád el? 
Mit veszíthetsz?
Na, ugye.

Szeretnél többet tudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál mindig kedvezménnyel szerezheted be!

jodid.jpg

 

 

 

Köszönjük, Partvonal Kiadó!

 

A cikkben a fotó a szerzőt ábrázolja.

 

Bánj okosan a pénzeddel! Érdekel? Kattints!

 

Ha érdekelnek a könyvújdonságok, hogy mit olvass és mit ne, kövess bennünket a Facebookon is!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr8413635218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása