Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vörös glória - Egy örömlány élete

2018. március 29. 07:47 - Arthur Arthurus

Könyvajánló - Rona Fire: Vörös glória

A külföldön élő Szabina körül minden megváltozik, amikor az orvosok közlik vele, hogy nem lehet gyermeke. Visszatér Magyarországra, és bár jövője teljesen bizonytalan, hamarosan mégis újra összerakja széttört élete darabkáit. 
Albérlőtársa unszolására belekóstol a pénzért vett szex titkokkal övezett világába. Szabina szemén át az olvasó is megtapasztalhatja, milyen kemény szabályok és váratlan események hálózzák be egy örömlány mindennapi életét.

bd3154-001.jpg

Szabina a hazatérése után nehéz helyzetben van: nincs senkije, némi megtakarított pénzem kívül, ami talán egy hónapra elég, nincs semmije. Miután kiderült, hogy nem lehet gyereke, ők, a tökéletes pár, Rudolf és Szabina élete mélypontra érkezett, és egy alkoholgőzös estén Rudolf elmondta, hogy neki nem kell a tökéletlen lány, aki nem képes egy olyan tökéletes gyereket adni neki, mint ő maga. Szabina aláírta a papírokat és mindent otthagyott. Budapesten aztán hamar talált egy albérletet, egy 27 éves lány, Brigi keresett lakótársat maga mellé. Nem sokkal később munkája is lett, pénztáros lett egy KFC-ben. 

"(…) egy férfi és egy nő között kialakuló kapcsolat szabályait nem írhatja meg senki rajtuk kívül."

A szabad és független Szabina elkezdett kinyílni végre: rákapott a szex ízére, egyéjszakás kalandokba keveredett, mígnem a főnöke megtámadta. Kilépett, és végül Brigi segítségével szextündérré vált. Brigi évek óta űzte ezt a munkát, napközben egy másik lakásban, három másik nővel együtt, ám ott akadtak már problémák.

Arra gondolt, hogy csinálhatnák ebben a lakásban is. Mindenki a saját szobájában, így nem maradnak egyedül sem, ha baj lenne, van segítség - hiszen a testi épségük a legfontosabb. Szépen lassan Szabina megtalálta ennek a munkának a jó oldalát: végre pénzt gyűjthetett, és beiratkozott az egyetemre, hogy valóra váljon az álma, és pszichológus lehessen. rona_fire.jpg

Rona Fire dedikálás közben

A könyv két élesen elkülönülő részre oszlik: az elsőben részletesen megismerjük a szextündérek munkáját, azt, hogy ez miben más a útszéli prostitúciótól, érzékletesen, részletesen, tabuk nélkül, de mégis ízlésesen mutatja be Rona Fire azt a világot, amely sokkal kevésbé álságos, mint a hétköznapiság. Hiszen két dolog uralkodott mindig is, amióta létezik emberiség: a pénz és a szex. Viszont - már csak a témát tekintve sem - nem tartottam soknak vagy ízléstelennek az erotikus jeleneteket, pedig nem rejtett semmit véka alá.

A könyv második fele pedig az ebből való továbblépést, kapcsolatok kialakulását, az élete jobbra fordulását meséli el. Ez is teljesen rendben volt, egyetlen dolgot hiányoltam csak: Brigiről nem sokat tudtunk már a végén. Vajon neki mi lett a sorsa?

Köszönöm a lehetőséget az Álomgyár Kiadónak!

A borítóra kattintva elérhető a könyv kedvezményes áron az Álomgyár Kiadótól!

Érdekel Kelet és Nyugat elsöprő találkozása? Kattints ide!

Kövess minket Facebookon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr513778944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása