"Mindig a tiltott gyümölcs a legédesebb"

2018. szeptember 29. 07:59 - GReni

Könyvajánló - Meghan March: Véletlen szeretők

"Milyen a férfi? Arrogáns
Milyen a nő? Önelégült
Gyűlölöm a férfit. 
Vágyom a nőre. 
Két éve folyamatosan elutasítom a pasast. 
Engem pedig minden elutasítás megerősít. 
Nem egyéjszakás csaj vagyok. 
Nem érted, hogy nem egy kalandra vágyom
Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem! 
Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel."

2_24.jpg

A történetet két nézőpontból, a két főhős, Justine Porter és Ryker Grant szemén át követhetjük végig. Justine jogász hallgató, akinek legfontosabb célja, hogy minél jobb osztályzatoknak köszönhetően továbbra is ösztöndíjasként tanulhasson. Az egyetemen ismeri meg a szívdöglesztő nőcsábászt, Rykert, aki két éve rendületlenül teper a lány kegyeiért. Egészen addig míg egy részeg estén Jus ellenállása meginog...de csak egy röpke orgazmus erejéig.

Hónapok telnek el mire újra találkoznak. Jus hatalmas bajban van. Már csupán egy év kéne, hogy meglegyen a jogi diplomája, amikor elúszik az ösztöndíja. Fogalma sincs mitévő legyen. Az elmúlt tíz évben folyamatosan azért dolgozott, hogy kézbe vehessen a diplomáját. És most mit fog tenni?

Vele ellentétben Rykernek minden adott, hogy ezen a pályán legyen. Kivéve a vágy, hogy apja nyomdokaiba lépve az ügyvédi, majd a bírói pályát válassza. Ez persze nem kis ellentéteket generál közte és a Legfelsőbb Bíróságon dolgozó apja között, ám jobban aggasztja, amikor megtudja, hogy mi történt Justine-nal, a nővel, akit meg akar szerezni magának.

Eközben Jus élete legnehezebb döntése előtt áll... Te mi mindent tennél meg az álmaidért? Bevállalnád a vetkőzést, hogy ne kelljen feladni az álmod?

"Mi ér többet? Az erkölcsi érzékem vagy a jövőm? Ettől még nem leszek prostituált. Csak vetkőzöm és elteszem a borravalót. Nem kell... mást csinálnom."

A következő jelenet picit kiszámítható volt: amikor Jus épp bemegy a sztriptízbárba, hogy állást vállaljon, épp ott van Ryker is egyik barátjával. Persze nem az egyetlen dolog kínos, hanem amikor megtudja ki a tulajdonosa a helynek. Ám amikor már épp készül lemondani az egyetemről érdekes állásajánlatot kap. Na, nem akárkitől! Ryker apjától! Érdekes szitu, mi? A srác mentorálását választja, akit két éve próbál lepattintani, mert seggfejnek tartja, de emellett állati vonzónak is, vagy a vetkőzést vagy elengedi az álmát?

Elsőre könnyűnek tűnik a választás, de vajon tényleg az? 

Meghan March nagyot robbantott Vágy-trilógiájával és, hogy megörvendeztesse a rajongókat egy újabb romantikus-erotikus történetet hozott. A téma kedvelői biztosan élvezni fogják ezt a könyvet. Akadnak benne konfliktusok, titkok, vágyak, álmok, remények és két zűrös élet, amely összekavarodik. 
4317828_5.jpgSzeretnél többet tudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel be is szerezheted!

Köszönjük, Álomgyár Kiadó!

Érdekelnek a könyvújdonságok? Hogy mit olvass és  mit ne?

Kövess bennünket Facebookon!

Mi lányok tényleg a rossz fiúkért élünk - halunk? Érdekel? Kattints!

Egy kiváló hír a végére: a mai napon megnyerhetitek többek között ezt a könyvet is a KultúrPara Születésnapi Nyereményjáték keretein belül a Facebook oldalunkon! Kövess minket, hogy ne maradj le! :)

fb_boritokep_1.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr4714220883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.01.20. 11:18:37

Mindenki terjeszkedni óhajt, mint vallás fanatikusai? Légy fontos, érdekes, ne szólítgass csatlakozásra!
süti beállítások módosítása