Aludnál a csillagok alatt "üvegkalickában" az olasz Alpokban?

2018. október 15. 00:03 - GReni

Rifugio Col Gallina vendégeinek páratlan élményben lehet részük, ha a különleges üvegkabinok közül választanak éjszakai szállást. Mi vár itt rájuk? Mesés panoráma az olasz Alpok hegyeire és ágyban fekve gyönyörködhetnek a csillagos égben, mely lenyűgöző fényes kupolaként terül el a fejük felett. Mindezt 2055 méter magasan a tengerszint felett. El tudsz képzelni itt egy romantikus éjszakát?

book-2929646_960_720.jpg

Aki szereti a hegyek látványát, biztos odáig lesz ezért a helyes mini-hotelért. Egy édes kis "üvegkalicka", ahonnan páratlan kilátás nyílik az olasz Alpokra. Itt lehetőség van napnyugtától napkeltéig csodálni a csillagos égboltot, a mesés hegyeket egy meleg hálószoba kényelméből.

fotonotturnedolomitistarlightroomdolomites.jpg

Egy páratlan romantikus kalandot élhetnek át azok, akik ellátogatnak a Cima Gallina közelében található mobilszobába, a Starlight Room Dolomites 360°-ba, ahol mindent úgy terveztek, hogy minden pillanatban a lehető legjobb kilátást élvezhessük. Nem csupán az ablakok vannak üvegből, hanem a mennyezet is, hogy ágyban fekve csodálhassuk a csillagos eget.

mobile-cabin-dolomites.jpg

A hegy tetején álló hálószoba ránézésre egy édes kis síléceken álló üvegdoboz, de egy itt töltött éjszaka örökre emlékezetes lehet. Kellemes, barátságos berendezés, tévé (szerény véleményem szerint ez teljesen felesleges egy ilyen helyen...) és légkondi is szolgálja a vendégek kényelmét.

tofanaderozeslagazuoi.jpg

A kunyhóban egy éjszaka 550 euró, amely tartalmazza az utat a szobához, a szállást két fő részére, valamint még naplemente előtt egy kiváló vacsorát, hozzá pedig egy üveg isteni bort kínálnak és egy kellemes reggelit a romantikus éjszaka lezárásaként. 

Azért nem lehet semmi erre a látványra ébredni. Nézzétek!

 

Kövess minket a Facebookon is!

Érdekel egy panorámás, falak nélküli nulla csillagos hotel a svájci Alpokban? Kattints!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr7614276517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása