Ne ítélkezz, csak szeress!

2019. május 02. 00:13 - GReni

Könyvajánló - Anne L. Green: Érzéki ​csábító (Csábító 2.)

"Niko és Olivia ellentétes oldalon játszott, sorsuk mégis egyre inkább összefonódott. A kölcsönös vonzalom és a tragikus körülmények egymás felé sodorták őket. Hiába tudják mindketten, hogy a köztük lévő fellángolásnak nem lehet jövője, már nem a józan ész, hanem az érzelmeik irányítják őket..."

sunset-691995_960_720.jpg

A népszerű szerző, Anne L. Green legújabb sorozatának, a Csábítón-sorozatnak immár két része borzolja a romantikus regények kedvelőinek idegeit. Először jött az Arcátlan csábító, aztán Érzéki csábító és nyáron érkezik a trilógia befejező része, mely a Végzetes csábító címen jön majd. Az első részben megismertük Olivia és Niko történetét, amiről, ha eddig lemaradtál, kattints a címre:

Arcátlan csábító

Az első rész hirtelen és váratlan befejezése után a sorozat annál a tragikus helyzetnél folytatódik, ahol az Arcátlan csábító végetért. Via szétesett és Niko próbálja összelapátolni. Úgy néz ki barátság alakul majd köztük, de a vágy hajtja őket és túl szorossá válik a kapcsoltuk. Niko el sem tudta képzelni, hogy képes lesz valaha ilyen érzelmekre, amik most magukkal ragadták. De lehet nekik esélyük? A szabálykövető Via és a csaló, Niko.

Ám a gyász meg tudja változtatni az embert. Viát most nem érdekli más: a bűnösöknek fizetniük kell azért, amit tettek:

"A tomboló dühöm elnyomta a gyászt. Éppen ezért nem hagyhattam viszonzás nélkül a gyilkosok tetteit. Amikor a bosszúvágy felütötte a lelkemben a fejét, a jó és a rossz helyet cserélt. Megmérgezték a lelkem. Legszívesebben ordítottam, üvöltöttem volna a tehetetlenségtől. Nem érdekelt, milyen áron, elhatároztam, behajtom az adósságot. Két sírt ástam. Egyet az ellenségemnek és egyet magamnak."

Amikor Olivia bosszúra szomjasan veszélybe sodorná magát, akkor Niko próbál a józan ész lenni, mert bármit megtenne, hogy megvédje a lányt. Olíviának viszont nem védelemre van szüksége, hanem valakire, aki megtanítja, hogyan váljon valaki mássá. Ki más lenne erre alkalmasabb, mint maga a kiismerhetetlen, az ezerarcú Fantom?

Már szinte nem is emlékszünk rá, amikor ők még ellentétes oldalon álltak. A vonzalom, az egymás iránti egyre fokozódó érzelmeik és a tragédia összehozzák őket, miközben mindketten harcot vívnak önmagukkal. Közben pedig bizonyítaniuk kell egymás iránti elkötelezettségüket. Ebben a részben is kettejük szemén át váltva ismerjük meg az eseményeket. Niko önmagát keresi, de a múltja folyton előkerül, közben olyan döntéseket kell meghoznia, melyek végzetes következményekkel járhatnak. És hiába a tökéletes tanár, egyre ingoványosabb a talaj...

Ebben a könyvben egyértelműen Niko nyert nálam, míg az előző részben megismert magabiztos, karakán Via lényegesen többet hisztizett, mint amit el tudok viselni. A kettejük kapcsolata mégis érdekes. Mindketten falak mögött éltek és most egymás falait bontogatják. Bár nem volt egyértelmű, hogy vajon a mostani Niko már tényleg ő vagy csupán egy újabb álarc.

Már a címből is sejthettük, hogy érzékibb lesz a kötet, mint az előző rész. Van is benne bőven erotika, de azért maradt hely akciónak, feszültségnek is a vágyakon és azok kielégítésén túl. A váratlan fordulatok tökéletesen passzolnak az érzelmektől, vágyaktól túlfűtött részekhez. Tökéletes felvezetése volt egy bonyodalmakkal és izgalmakkal teli harmadik kötetnek. Remélem ilyen is lesz :)

Összefoglalva, hogy mit is kínál a regény: romantikát, szenvedélyt, szexet, dühöt, bosszút, veszélyeket, bonyodalmakat, izgalmakat, kilátástalannak tűnő helyzeteket és összetört szíveket. Ráadásul a végén kapunk egy szép kis pofont a szerzőtől, hogy aztán izgatottan várjuk a folytatást, mely a nyáron érkezik Végzetes ​csábító címen. Kíváncsian várom, hogy miként zárja le kettejük kalandját a szerző.

anne-l-green-erzeki-csabito-3999049528.jpgSzeretnél többet tudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel be is szerezheted!

Köszönjük, Álomgyár Kiadó!

Érdekelnek a könyvújdonságok? Kövess bennünket Facebookon!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr3014766800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása