TWD – Ki hal meg legközelebb?

2016. október 17. 07:34 - GReni

The Walking Dead évadnyitó! Lesz sírás?

twd1.jpg

Már nem kell sokat aludni és megérkezik hazánkba az egyik legnépszerűbb drámai sorozat, a The Walking Dead hetedik évadának első része október 24-én (Amerikában október 23-án).

Az előző évad végére belépett a képbe Negan. Szubjektív vélemény, de szerintem nagyon hatásos volt a belépő. Okozott a nézőkben is feszültséget, sokan együtt izgultunk, hogy kire fog lesújtani, aztán bumm...nem tudtunk meg semmit. Miért? Mert egy nagyon szemét jelenettel ért véget a szezon: Negan halálra verte Rick csapatának egyik tagját, de azt már nem tudtuk meg, hogy ki volt az áldozat. Nagyon drámaira, mondhatni szenzációhajhászra sikerült a befejezés, ahogy a szögesdróttal körbetekert baseballütővel kiszámolósat játszott velük, hogy ki legyen, akivel példát statuál.

Íme az új évad előzetese magyar felirattal:

A sorozat nálam nagy kedvenc, bár voltak hullámvölgyek. Remélem az új évadban érkező szereplők feldobják kicsit, mert a jön a gonosz, Rick bandája nyer, majd újabb gonosz és megint nyernek és így tovább, már kezd kicsit elcsépelt lenni. Persze nem feltétlenül a történetért nézzük, hanem az érdekes karakterekért. Mindenkiben van valami, amiért lehet szeretni vagy utálni, a lényeg, hogy vonzzon a készülék elé. Személy szerint nálam Rick akkor volt favorit, amikor teljesen elborult a börtönben (na ez sem most volt). Az sokat dobott a sorozaton és emberibbé tette a karaktert. Nehezen elképzelhető, hogy ennyi rettenet után valaki mindig tip-top formában legyen. Talán Daryl, Glenn és Maggie, akik az elejétől mindig kedvesek voltak nekem. Ha jön a világvége kellenek az ilyen túlélők.

15450235-mmmain.jpeg

A gonosztevők persze elengedhetetlen részei minden apokaliptikus sorozatnak. Az eddigi „főgonoszok” közül nálam határozottan a Governor (Kormányzó) vitte a pálmát. A tökéletes pszichopata, de vajon ki lesz a méltó utódja? Negan vagy Ezekiel király? Esetleg Ezekiel a jófiúkhoz csatlakozik? Bármi is lesz, már most szimpatikus Kingdom uralkodója a gyönyörű tigrise miatt.

nvse.jpg

A sorozatgyártók adtak egy kis ízelítőt az első részből, így azt már biztosan tudhatjuk, hogy ki nem halt meg. De biztosra mentek, hogy nehogy bármi kiszivárogjon, ezért 11 különböző befejezést forgattak le Negan halálos csapásából. Megdolgoztak azért a titokért a srácok!

A fináléban Glenn, Rosita, Daryl, Michonne, Abraham, Maggie, Rick, Sasha, Aaron, Carl és Eugene néztek farkasszemet a halállal. De ki éli túl?

Betekintő, amiből kiderül egy biztos túlélő:

 

Ha tetszett, amit olvastál, kövess minket a Facebookon is!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr3211799423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2016.10.18. 17:44:33

Szerintem olyant ölt meg akit nem lehet megfélemlíteni és életben maradása csak veszélyt jelentene (neki) a jövőben: Daryl vagy Abraham.

Tibitron79 2016.10.19. 14:19:46

Egy ilyen lépésnél, mint egy karakter megölése/kiírása a történetből, több szemponton is múlik, mintsem csak a logikus választás. Pl kinek jár le a szerződése, kivel nem tudtak megegyezni, kit utálnak akár:) Ricket nem ölhetik meg, ezért is rakták be bátran az előzetesbe,m mert őt mindenki kizárta volna alapból. Rick arckifejezése eléggé elborult volt (bár ez nála nem szokatlan mostanában), tehát lehet valaki hozzá közel álló halt meg. Ebből kiindulva Glenn, Deryl, Michonne, Maggie, vagy Carl lehet a "szerencsés" befutó.

Arthur Arthurus 2016.10.19. 15:03:33

@Tibitron79: Carl lenne az egyetlen, aki nem sajnálnék a legkevésbé sem. Mondjuk Abrahamet sem.
süti beállítások módosítása