Egy alku, ami életeket változtat meg

2018. december 17. 00:09 - Arthur Arthurus

Könyvajánló - Karina Halle: Nem lennék nélküled

Két gyerekkori jóbarát, randik, pasik és csajok tömkelege, és egy egyezség. Vajon örökre tönkreteszik ezzel a barátságukat?friendship-2156174_1920.jpg

Linden McGregor helikopterpilótaként keresi a kenyerét, a legjobb barátja pedig Stephanie Robson pedig egy ruhaboltban dolgozik, de dédelgetett álma, hogy megnyisson egy saját butikot. Mivel nagyon jól megértik egymást, de csak barátok, és mindkettejük háta mögött rengeteg félresikerült rövid kapcsolat és egyéjszakás kaland van, kötnek egy egyezséget. Ha harmincéves korukig nem élnek komoly, stabil párkapcsolatban, akkor összeházasodnak. Egyre inkább közeledik a születésnap, és egyikük sem áll jól kapcsolatok terén. De mi lesz, amikor betartják az egymásnak tett ígéretüket? Tönkreteszik a barátságukat, vagy valami sokkal jobbat kreálnak belőle?

"Néha elgondolkodom, szerelmes vagyok-e bele. 
Néha pedig az jár a fejemben, meddig tehetek úgy, mintha nem lennék az."

A könyv könnyen és gyorsan olvasható, és rendelkezik azzal a ritka előnnyel, hogy sem a női, sem a férfi főszereplő nem antipatikus. Mindkettejük szemszögéből megismerjük a történetet, és ez nem válik a könyv hátrányára, sőt. Egy kicsit túlságosan sok volt a kettejük közötti vergődés ("számomra több, mint barát, de nem merek lépni, mert biztos csak én vagyok így vele"), ami persze természetes, de kicsit túltolta. 

Az alku részéről annyit, hogy ha egy ilyen alku felmerül két emberben, és mindkettő belemegy, akkor ott már mindketten abban a pillanatban készen állnak arra, hogy megpróbálják együtt. Persze ha ez így történt volna, akkor nem lett volna könyv belőle. :)

Ha az erotikus részeket nézzük, azok eléggé részletesek, talán kissé túlságosan is, azonban az látszik, hogy egészséges szexuális élete van Karina Halle-nek, mert a terjengősség ellenére amit írt, az jó volt, a stílus és bizonyos apróságok arról árulkodtak, hogy pontosan tudja, miről is ír. Ritkán futok bele ennyire meseszerűen életszerű erotikus leírásokba. Jól indul a könyv, vicces, humoros, szerethető, a folytatás is rendben van, a vége azonban egy kicsit gyors és összecsapott, elfért volna ott még néhány oldal... Ettől függetlenül témájában jó olvasmány volt, számomra is teljesen meglepő módon. 

Köszönöm a lehetőséget az Álomgyár Kiadónak! A borítóra kattintva elérhető a könyv kedvezményes áron.

Érdekel egy másik jó történet a kiadótól, magyar szerző tollából? Kattints ide!

Kövess minket Facebookon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr1814490628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása