Egy tehetséges író, egy botrányhős filmcsillag és egy alibiházasság

2019. január 22. 07:05 - GReni

Könyvajánló - Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Egy tehetséges író, egy botrányhős filmcsillag és egy alibiházasság. Lehet ebből szerelem?

11_10.jpg

Emlékeztek még az első szerelmetekre? Az első pillangókra? Az első esetre, amikor úgy éreztétek meghasad a szívetek? Olive Taylor, a történet egyik főhőse pontosan így kezdi története elmesélését. Volt egy cserfes, vidám kislány, aki fülig beleszeretett bátyja legjobb barátjába, Jason-be. Körülrajongta a srácot, de ő úgy tekintett rá, mint egy kishúgra. Amikor ez az ő fejében is letisztult egy világ dőlt össze benne. Jason-nek a Taylor család olyan volt, mintha a saját családja lett volna. Amikor a legnagyobb bajban volt, mindig kiálltak mellette és törődtek vele. Ám amikor anyja váratlanul meghalt, apjával Los Angelesbe kellett költöznie.

Azóta eltelt nyolc év. Jason ismert filmsztár lett, aki imádja a munkáját, élvezi a kalandokat, az érte rajongó könnyű nőcskéket, de emellett belefáradt, belefásult mindabba, ami ezzel járt: paparazzik, nulla magánélet, magány. Nőügyei miatt gyakran kerül a címlapokra, nem kerülik el a botrányok, a pletykák, de a regény során azért megismerjük a szakmájában kiváló, felnőtt, szerető, gondoskodó férfit is, nemcsak a botrányhős csillagot.

Eközben Olive írt egy könyvet. Na, de milyet! Olyat szólt, hogy Hollywoodban is felfigyeltek rá. Minden író álma, hogy a vásznon lássa viszont megálmodott szereplőit. De rögtön debütáló regényével? Na, ez a nem semmi! És már biztosan sejtitek, hogy a hosszú évek után eljött az idő, hogy kettejük útjai keresztezzék egymást...

Pontosan, jól sejtitek: a főszerepre a világhírű Jason Thorn-t kérték fel, s Olive rájött, hogy még mindig megremeg a térde, ha egy szobában kell tartózkodnia ezzel a félistennel. Jason, mikor meglátja boldogan öleli magához és gondolhatnánk, hogy innen szép az élet, love story, happy end. Hát nem. Túl szép és egyszerű volna :) 

Innentől jön az érzelmi hullámvasút. Kapunk Olive cserfes, kislány énjéből is és az érett, felelősségteljes nőből is, aki hol eszeveszetten imádja Jason-t, hol pedig gyűlöli. A szikrák immár kétirányúak és amikor párszor együtt jelennek meg szárnya is kell a pletyka a médiában:

"A LEGNAGYOBB HOLLYWOODI SZÍVTIPRÓT
EGY TITOKZATOS SZÉPSÉG TÁRSASÁGÁBAN
PILLANTOTTÁK MEG, MIKÖZBEN ENYELEGTEK!"

És itt jönnek a képbe a PR szakértők: adott egy kedves, vidéki író, gyerekkori barátság, friss szerelem, tökéletes feleségalapanyag. Így kezdődik az érdekes látszatházasságuk, minek során számos akadályt kell leküzdeniük. Előkerülnek titkok, félelmek és persze akadnak szemétládák is. Az olvasók pedig egy romantikus, szenvedélyes kapcsolatot ismerhetnek meg, melyet egy kis humorral fűszerezett a szerző.

De mi lesz végül ebből? Működni fog közöttük ez a látszatházasság? Vagy többé válik, mint színház? Ella Maise első magyar nyelven megjelent regényéért a romantikus, erotikus irodalom kedvelői biztosan odáig lesznek. Szerethető főhősök, bájos történet, csavarok, kalandok, humor és persze romantika a köbön.

139474129.jpgSzeretnél többet tudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel be is szerezheted!

Köszönjük, Álomgyár Kiadó!

Érdekelnek a könyvújdonságok? Kövess bennünket Facebookon!

Kíváncsi vagy, mekkora káosz keletkezik, ha két nagyon-nagyon különböző ember találkozik egymással, és a sorsuk menthetetlenül egymásba fonódik? Kattints!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr414418034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása