Oscar-díjas szerető

2019. április 05. 00:09 - Carbonari

Könyvajánló - Ella Maise: akarlak, Adam Connor

ferfi_1.jpgA legdögösebb szuperhím és a megátkozott kukucskáló - 
talán ez a cím még jobban kifejezné a tartalmat,
amelyben a leselkedő fruska magánlaksértésért börtönbe vonul, 
holott ő csak egy kicsit a nyálát szerette volna csorgatni
az elvált hollywoodi szupersztár deltás izmainak látványára...

Az Álomgyár Kiadó Ella Maise nemzetközi bestsellerszerző legújabb könyvét hozta el a magyar piacra  Akarlak Adam Connor címmel. A történet édes, vicces és szexi, megvan benne minden, ami egy igazi, dögös romantikus műhöz szükségeltetik: humor, vérbő jelenetek, pikáns felhang. 

Nos, tehát, a bulvárra szakosodott újságok napok óta hasábról hasábra azzal foglalkoznak, hogy Adam Connor 28 éves szupersztár és 26 éves felesége, Adeline válása megrázta Hollywoodot. A sajtó találgat, de egyszerűen képtelenek rájönni, mi okból szakadt meg kapcsolatuk: hiába a lesifotósok hada, egy árva félrelépési kép sem tűnik fel a médiában. De akkor miért váltak el? A sajtó szerint a volt feleség vigasztalhatatlan, a volt férj pedig komor, mint a bika, nem nyilatkozik, de közös gyerekük, az 5 éves Aiden a felesége nevelésében maradt, Adamnél csak rövid időszakokat tölt. A sztár már el is költözött, Bell Airben vett magának egy kéglit, Jason és Olive Thorn (szintén sztárok) szomszédságában (ez fontos). A férfi remekül néz ki, minden facér és nem facér nő álma, ahogy az újság fogalmaz: "Adam Connor neve újra ott van az étlapon, hölgyeim!"
ella.jpgA szerző, Ella Maise

Nos, ilyen beharangozó után nem csoda, ha a másik főhős, aki nőből van, kíváncsi erre a szuperhímre. Ugyanis Lucy Meyer éppen most költözött be Thornék vendégszobájába, miután a pasijával mindenféle zűrös gubanc keletkezett, és óriási tequilázás közben arról tesz hitet barátnőjének, hogy ő ugyan soha senkit nem fog szeretni ebben az életben. Valószínűleg a sok alkohol tette, hogy a kertben lévő létrára felkapaszkodtak, mert egyértelmű, nem, ha egy ilyen szex félisten költözött a szomszédba, azt a két italos csajnak látnia kell, bármitől függetlenül és azonnal.

Lucy aztán ráteszi a férfira célt. Folyamatosan leselkedik a telekhatárnál, amíg egyszer csak Aiden (a kisfiú) megmentése miatt muszáj átkerülnie a férfi fennhatósága alatt lévő területre. Adam Connor azonban ettől nem elájul, hanem börtönbe juttatja magánlaksértésért.
Püff neki!
Amíg a nő idáig azon álmodozott, hogyan lovagolhatná meg ezt a csődört, innentől legszívesebben megfojtaná a híres szomszédot. Jó hét múlva, amikor kiderül minden, Adam és Aiden Jasonék kapuja előtt állnak, hogy bocsánatot kérjenek Lucytól. Egészen pontosan Aiden szeretné, ha Lucy nem utálná, Adamet totálisan hidegen hagyja az egész, Aiden tanúskodása ellenére még mindig legszívesebben megfojtaná némbert, és Lucy is eléggé ki van rúgva Adamre.
Na.
Kíváncsi vagy, hogy mi lesz ebből?
Mert a semmire tutira nem ragozná a szerző bő 400 oldalon tovább a történetet. És akkor még valami átokról is hadovál ez a Lucy nevű lány. Adam Connor lesz-e a mesebeli herceg, aki megtöri?

Aki kedveli ezt a stílust, örömmel mártózik meg benne: szókimondó, bizonyos testrészeket pontosan és megfelelően nevén nevez, elegendő humorral lendül át veszélyes helyzeteken és nem hiányoznak belőle a pikáns részek sem. A végére sem szem, sem egyéb nedvesedhető testrész sem marad szárazon.
Tényleg.

akarlak.jpg

 

 

Szeretnél többet tudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel be is szerezheted!

Köszönjük, Álomgyár Kiadó!

Érdekelnek a könyvújdonságok? Kövess bennünket Facebookon!

Kíváncsi vagy, mekkora káosz keletkezik, ha két nagyon-nagyon különböző ember találkozik egymással, és a sorsuk menthetetlenül egymásba fonódik? Kattints!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr7614727445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása