Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"...céda az ágyban..."?

2018. április 12. 16:36 - Carbonari

Könyvajánló - Borsa Brown: A férj prostija

prosti.jpg

„Egy nő legyen tökéletes háziasszony, szerető anya, és otthon az ágyban egy céda.”
Hogy mire elég a fenti mondat?

Hah! Ne légy csacsi.
Ha akarod, világ kezdetére és végére, meg ami közben van, arra is. 
Menni fog?
Kisujjból, anyukám, kisujjból. 

Az Álomgyár Kiadó mostanában ontja magából a jobbnál jobb, nőknek szóló könyveket, nemrégen jelent meg Budai Lotti Shirzan bosszúja, R. Kelényi Angelika A párizsi nője, és a sorba illeszkedve Borsa Brown A férj prostija is ebbe a körbe tartozik. Valamennyi kötet remek szórakozást jelent, minőségi humorral, botrányos szókimondással és csiklandós erotikával fűszerezve.

Borsa Brownt eddig a maffia és az Arab sorozatban ismertük meg, ez a könyve, A férj prostija egészen más. Azt a kérdéskört boncolgatja a fent említett botrányos nyíltsággal: meddig nő a nő?
Nő-e hosszú házasság után? 
Nő-e, ha "nem dolgozik", "csak" a családot látja el főmunkaidőben, ami 0-24 óráig tart?
Nő-e, ha már csak szex közben érzi magát nőnek? (egyre ritkuló szex közben) 
Nő-e, ha ő nem érzi  magát annak?!

Pamela, a főhős, 45 éves, és lassan mindent utál magán, utálja a reggeli napfényt is, mert erősen felnagyítja az amúgy is óriási melleit, az erős csípőjét, amely szerinte legfeljebb egy afrikai termékenységi táncon lenne vonzó, a silány szexuális életéről nem is szólva. Odáig jutottak hosszú házasságuk alatt, hogy a férjnek már nem jelent örömet egy ölelés, egy csók, egy tánc. Szóval: "nincsen semmi baj sem", csak ellaposodott a kapcsolatuk. Senki nem hagy ott senkit, béke van, nyugalom van, biztonság van, csak csiklandás nincs, csak romantika nincs, csak élet nincs a kapcsolatukban. Pamela kinéz emeleti ablakán, és úgy érzi, két választása van csak: leugrik vagy visszafordul és mindent beleadva él.

Ám ez nem is olyan egyszerű. Mert élete 45 éve alatt elképzelhetetlen volt, hogy az anyja szavai beigazolódjanak: a férfiaknak kell egy kis közönségesség, horribile dictu, az ő férjének is. Legalábbis Pamela így értelmezi anyjának azt az intelmét, hogy „egy nő legyen tökéletes háziasszony, szerető anya, és otthon az ágyban egy céda”, az intelemnek az utolsó részét meg aztán feltétlenül azzal azonosítja.

borsa.jpg

Hogy kell közönségesnek lenni? - esik kétségbe a főhős. Tökéletes a palacsintám, de egy közömbös férjet visszacsábítani nem ugyanaz a kategória. Pamelának rá kell döbbennie, hogy a közönségesség egészen más egy párkapcsolatban, hogy nincsenek tabuk, a nyíltság, az odaadás különleges formáira bukkan rá, miközben több száz oldalon keresztül bukdácsol és kínlódik, örül és élvezi az új életét, amelyben a nagy mellekről kiderül, hogy az ágyban sosem lehetnek túl nagyok, a széles csípő pedig nagyon jól tud jönni, ha... mindegy, szóval, nagyon jól tud jönni és kész. Beigazolódik a sztereotípia: párkapcsolatban mindent szabad, amit mind a ketten akarnak és elfogadnak. Mert "amit egyszer felépítettél, azt csak vele élvezheted" igazán.

Ugye, mindenki emlékszik még a romantikus filmek befejezésére? A fiatal pár nászindulóra bevonul a templomba, majd egy helyes kis kocsin - zörgő sörös, kólás dobozokat húzva maguk után - elnyargal a lemenő nap fényébe nászútra, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Megvan a jelenet, nem? Na: ez a könyv a boldogan élnek és az amíg meg nem halnak között játszódik valamikor. Van benne kínos önkritika, fájó aha élmény a valóságra ébredve, nevetségességig komoly dilemma a bugyi színéről, fazonjáról és szexisség fokozásának mértékéről, metsző önvád, fanyalgó közönségesség, mint a visszahódítás sikamlós terepe, és különleges élmények, amelyeket csak egy kétségbeesett nő képes kitalálni, mert olyan nincs, hogy nem kellek a férjemnek és hogy ilyen sótlanul, így éljem le a hátralévő életemet.

Szóval szexi, botrányosan szókimondó, humoros, merész - akik pedig szükségét érzik, ellaposodó házasságuk feldobására garantáltan találnak recepteket benne!

Szeretnél többet megtudni a könyvről: Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel beszerezheted!

a-ferj-prostija.jpg 

 

Köszönjük, Álomgyár Kiadó!

 

Sármos rossz fiú és pimasz túsza. Érdekel? Kattints!

 

A cikkeben a fotó a szerzőt, Borsa Brown-t ábrázolja. A kép forrása itt.

 

Ha érdekelnek az újdonságok, hogy mit olvass és mit ne, kövess bennünket Facebookon!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr1413815326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.04.13. 13:59:26

Ahol elszáll a szexuális vágy ott bármit csinálhat a nő, és ez forditva is igaz! Halott ügy!
süti beállítások módosítása