"Engedd, hogy téged is megbabonázzon a Kelet csábító illata!"

2019. február 27. 07:14 - GReni

Könyvajánló - Dee Dumas: Piszkos alku (Szerelem vihara 1.)

Dee Dumas a romantikus-erotikus irodalom kedvelőit már meghódította Marokkói szerelem és Tiltott vágy című regényeivel. Ezúttal két országba kalauzolja az olvasókat, Franciaországba és Egyiptomba, ahol egy néhol szívszaggató szerelmi történet során próbálja megmutatni milyen vékony az a képzeletbeli vonal szerelem és gyűlölet között.

fokep_22.jpg

A Szerelem vihara című sorozat első részében megismerjük Mathieu Darrieux-ot, aki világ életében arra vágyott, hogy mesés, ámulatba ejtő illatokkal kápráztassa el az embereket. Ezzel a céllal alapította meg parfümgyárát Párizsban. A regény során számos izgalmas és érdekes dolgot tudunk meg erről a különleges világról, melyben Mathieu számos alapanyagot Egyiptomból szerez be, így kerül kapcsolatba Qasimmal, akivel végül társak lesznek.

Ám ez a történet nem róluk szól, hanem utódaikról. Qasim fiát, Zakariát is a céghez hozta, aki hosszú ideje szerelmével ostromolja Zoét. A lány igyekszik ellenállni neki, bár őrülten vonzódik a férfihoz, akit beképzelt és öntelt alaknak tart. Egy igazi nőcsábász széltoló, akinél ő is csak egy strigula lenne a sok között, ám nem is sejti, hogy Zak valóban érez valamit iránta már hosszú évek óta.

A történet ott vesz érdekes fordulatot, amikor a két cégtárs közötti baráti és üzleti viszonyt darabora zúzza egy üzleti helyzet. Ekkor Qasim nemcsak barátságukat adja fel, hanem a cégből is kilép és fiával együtt visszamegy Kairóba, hogy saját vállalkozást nyisson. Azonban ez a döntés a csőd szélére sodorja Mathieu harmincéves vállalatát. Ha meg akarják menteni a céget, a dolgozók munkahelyét, akkor cselekedniük kell. Zoé úgy dönt, hogy megpróbálja helyrehozni a dolgot, ezért elutazik Kairóba, hogy beszéljen Qasimmal.

A beszélgetés nem ment túl jól, de felesége és fia másként állnak a kérdéshez. Zak segíteni akar, ám nem teszi ezt önzetlenül.  

"- Az apám nem fog neked segíteni... De én fogok! - Ekkor a nő visszafordult, és kíváncsian, heves szívveréssel nézett a férfi szemébe, aki így folytatta. - Nem kell a nagyobb részesedés. Persze, amit én kérek, annak is megvan az ára! - húzta mosolyra a száját az ifjabb Fadaei."

Eljött a pillanat, hogy letesztelje Zoét. Vajon tisztességes nő és elsétál az ajánlatra vagy a vagyon fontosabb? Olyan ajánlattal állt elő, amit Zoé gyomra nem venne be, legalábbis ezt remélte. A lány fel is pattant, hogy elviharzik, de végül eszébe jutott az apja. Ebben a pillanatban gyűlölte Zakariát, s a fiú is csalódott, mert a lány nem utasította vissza ezt a tisztességtelen ajánlatot. De bárhogy is, végül megkapta, amit akart, meglátjuk mire megy vele.

"- Elfogadom az ajánlatod, a feleséged leszek, ha ezzel megmenthetem az apám vállalatát."

Két ostoba...akarják egymást, de ahelyett, hogy őszinték lennének egymáshoz játsszák a játszmáikat, így egyikük sem lehet boldog. De vajon apja álmai érnek annyit, hogy a saját életéről mondjon le Zoé? A gyűlöleten képes felülkerekedni a szerelem? És szerelmüknek lehet esélye egy ilyen csúfos kezdet után? Pláne, ha még a múlt árnyai is kísértenek...

dee-dumas-piszkos-alku-szerelem-vihara-1-24688710345.jpgSzeretnél többet tudni a könyvről? Kattints a képre, a kiadónál kedvezménnyel be is szerezheted!

Köszönjük, Álomgyár Kiadó!

Érdekelnek a könyvújdonságok? Kövess bennünket Facebookon!

Szívesen olvasnál a keleti világról? Íme egy romantikus történet Indiából, kattints!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr7114550932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása