Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sötét hazugságok és félelmetes igazságok

2019. szeptember 23. 07:06 - GReni

Könyvajánló - Aly Martinez: Hazug valóság

Két tragikus sors, két összetört szív
és egy sorsszerű találkozás.
Vajon van esélyük a boldogságra
a hazugságok és a bűnözés fellegvárában?

tal-3.jpg

Aly Martinez új sorozatában, a Cora és Pennben elviszi az olvasókat az alvilág mocskába. Megismertet minket egy maffiózó testvérpárral, de ez a történet nem róluk szól, inkább a világról, melyet uralnak. Egy nyilvánosház sötét falai között ismerjük meg a két címszereplőt és tragikus történetüket. 

A regény során a két főszereplő szemén át ismerjük meg az útjukat. Először megismerjük Pennt, aki épp videochat-elt feleségével, amikor a nőt brutális kegyetlenséggel meggyilkolták. Négy év telt el, de azóta sem sikerült talpra állnia. Majd az öccse szerez neki egy melót egy nyilvánosházban és életét fenekestől felforgatja a másik főszereplő, Cora.

Cora, finoman fogalmazva, jól megszívta. Hozzáment egy kedves sráchoz, bár ezzel beházasodott egy maffia-családba. Majd Nic-et a szeme láttára ölték meg, ő pedig nem tudott menekülni a Guerrero fivérektől. Sógora rendszeresen megalázza, megveri és a nő munkája, hogy a kurva-tanyájukon gondoskodjon a lányok igényeiről, ahol arra törekszik, hogy néhányukat megmentse. Egyet tippelhettek, hogy Penn hol kap gondoki állást. :)

A testvérpár beköltözött, hogy a házban elláthassa a gondoki feladatokat. A srácok teljesen kiakadnak, amikor megtudják, hogy tizenhat éves lányok is vannak a bordélyházban, de akkor még nem tudják, hogy Cora védi a két lányt attól, hogy munkába fogják őket. Cora seggfejekként tekint rájuk, akik a Guerrero újabb rabszolgái. Akkor kezdett el más szemmel nézni Pennre, amikor az egyik lányt próbálták megmenteni minden erejével. Nem számított neki, hogy ő egy utcalány.

"Sokak számára csak hulladékok vagyunk.
Test, amit használni lehet.
Lélek, amit uralhatnak.
Tönkretehető tárgy.
De ő nem így tekintett Angelára.
És nem is úgy bánt vele."

És innen indul el küzdelmes harcuk a világ ellen, amiben kénytelenek élni, ráadásul próbálnak szembeszállni saját érzéseikkel is...

Tökéletes címet kapott a kötet, hisz végig hazugságok tengerében evickélnek a szereplők. Sokszor azt sem tudjuk mi a hazugság és mi nem az, vagy épp milyen célja van egy adott hazugságnak. Sosem tudhatjuk, ki hazudik. A szerző nagyon jól ír. Peregnek az események, végig térdig taposva járunk az alvilág mocskában.

Két tragikus sorsú ember, akik egymásra találnak, pedig egyikük sem vágyik kapcsolatra, szerelemre, évekkel ezelőtt belesüllyedtek saját tragédiájukba, de vajon képesek egymást kirántani a mocsokból? Rengeteg titokra fény derül a kötet végére, a kacifántos szálak is kezdenek összefutni, de bőven hagyott a szerző nyitott kérdéseket, hogy az olvasó várhassa a folytatást.

aly-martinez-hazug-valosag-4325256256.jpgA könyvet az Álomgyár Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, amelyet ezúton is köszönünk!

Ha felkeltettem az érdeklődésed, a borítóképre kattintva kedvezményes áron megrendelheted a kötetet a kiadó honlapján!

Kövess minket Facebookon!

Nincs tökéletes gyilkosság

Egy érdekes regény utazásról a világban és az érzelmek útvesztőin keresztül

Mit hagyunk hátra, ha elmegyünk?

2019. szeptember 27-én ünnepli harmadik születésnapját a KultúrPara, ennek örömére egy napokon át tartó nyereményjátékkal várjuk olvasóinkat a Facebook oldalunkon, ahol több tucat könyv talál majd boldog gazdára. Kövess minket, hogy ne maradj le! :)

2393820.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr4015092172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása