Szórakoztató, fülledt történet a második esélyről

2020. január 31. 06:42 - Carbonari

Könyvajánló - Vi Keeland: A megbízó

lovers_1.jpg"A megbocsátáshoz erő kell. Ha egy erős nőbe szeret bele az ember és aztán elcseszi, a nő megbocsát... miután szétrúgta a segged." 

Amióta Vi Keeland az Álomgyár Kiadó megbízható szerzője, azóta ismerem a műveit. Finoman erotikus, mai élethelyzetekbe oltott történetei számos nőt találtak már meg nehéz helyzetekben. Amikor ledobja az agy az ékszíjat, mert mondjuk rossz hírt kaptál, és kell valami, ami nem alkohol, de mégis kiüt, akkor Vi Keeland megbízhatóan érzéstelenít. Így jártam én A megbízó című regényével. Erősen nézelődtem, hogy a sokk után mihez nyúljak, altatóhoz? alkoholhoz? nyugtatóhoz? mivel üssem ki magam? Jobb híján kezembe vettem ezt a művet, majd hajnali fél négykor letettem kiolvasva. És úgy aludtam utána, mint a bunda. 

Kérem szépen, a kötet férfi főhőse, Gray Westbroock, jóképű, napbarnított, cizellált arc és kidolgozott test, szemtelen vigyor, némi önteltség jellemzi. Pech, hogy börtönben volt pár évig, de mint később kiderül, olyan cselekmény miatt, amit el sem követett. Később kiderül, hogy erősen balekre vették, pedig ő csak modern lovagként akart viselkedni. Nos, ez a harmincas ember bevágtat a kötet másik főhőse, Layla Hutton munkahelyére, ahol ennek a hölgynek kell prezentációt tartania, igen, ennek a férfinak. Amikor Layla belép a tárgyalóba, simán kihull a kezéből minden a meglepetéstől. Igen: Layla ismeri ezt a pimaszul vigyorgó - általa csak rohadéknak hívott - pasit.lawyer.jpgLayla ugyanis elkövetett egy hibát, amiért évekre próbaidőre bocsátotta az ügyvédi kamara és a bíróság: megszegte az ügyvéd és ügyfél közötti titoktartást, amiért aztán még kétszáz óra közmunkára is kötelezték. Ezt a közmunkát pedig egy fogházban kellett letöltenie, ahol megismerkedett a büntetését töltő Gray-jel. A sok óra alatt egymásba szerettek, amikor.. amikor Layla egyik látogatása során a nyilvántartásban fel nem fedezi azt, amit felfedez. Erről valahogy elfelejtett beszámolni neki a jóképű elítélt, minekutána Layla úgy irtja ki életéből a férfit, hogy annak semmi esélye sincs semmire vele kapcsolatban.vikeeland_1.jpg

A szerző, Vi Keeland

Ahogy az szokott lenni, minden büntetés letelik egyszer, Gray pedig újrakezdi az életét felépíteni, amelyhez jogászi segítségre van szüksége, és naná, hogy ahhoz az ügyvédi irodához fordul, ahol Layla dolgozik, sőt, egyenesen Laylát kéri beosztani a cégéhez. Miután a lány megérkezik a prezentációra, szemtelenül stírölni kezdi, következetesen Szeplőnek nevezi a régi meghitt becézés miatt, ami a lányt rohadtul irritálja, de sok választása nincs: a próbaidő épphogy letelt, szépen halad felfelé a ranglétrán, nem engedheti meg magának, hogy lerázza magáról a jól fizető ügyfelet. Amúgy pedig a mostani langyos, de megbízható párkapcsolata során sosem érzett ilyen mély vágyat, mint amit a pimasz ügyfél kelt benne. Gray pedig fokról fokra haladva igyekszik visszahódítani élete szerelmét.

Eddig a mű teljesen szokványos, hogy ne mondjam, szabványos: rossz fiú, jó lány, kerengenek egymás körül, majd kiderül, hogy a fiú nem is olyan rossz, sőt. Nem emiatt tartott fogva a történet, hanem ami ezután következett. Jól megcsavarva, kis fűszerrel behintve, finom erotikával megszórva letehetetlenné tette a könyvet. Nem szeretem ezt a jelzőt, letehetetlen, olyan elcsépelt, jól hangzó, de mégis keveset adó - mégsincs jobb ennél. Jó kis érzéstelenítő vészhelyzetben, én mondom neked.

vi-keeland-a-megbizo-4445322872.jpg

 

A könyvet az Álomgyár Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, amelyet ezúton is köszönünk!

Ha felkeltettem az érdeklődésed, a borítóképre kattintva kedvezményes áron megrendelheted a kötetet a kiadó honlapján!

Kövess minket Facebookon!

Pénz vagy a szívtipró pilóta szerelme?

Egy brutális gyilkosság nyomában...érdekel? Kattints!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr3315417990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása