Légy te is puha, boldog puffancs!

2017. szeptember 27. 07:43 - GReni

Könyvajánló - Sarah Andersen: Puha boldog puffancs (Sarah’s Scribbles Gyűjtemény 2.)

Sarah Andersen humoros képregénye mindenkinek mosolyt csal az arcára. Immár két kötet tesz róla, hogy kacaghassunk a furcsa, csíkos pulcsis leányzó mindennapi gondolatain. Sőt! Ma még arra is lehetőséged van, hogy a szerzővel találkozz Budapesten! 

81dtxifls1l.jpg

A szerző humoros képregénygyűjteményének első kötete, a Felnőni kiábrándító is hatalmas sikert aratott világszerte, és persze mi sem hagyhattuk ki, írtunk is róla. Ha lemaradtál, kattints!

A héten Sarah Andersen megérkezett Magyarországra! Személyesen találkozhatsz kedvenc vagány írónőddel ma délután 15 órától és pénteken 13 órától Budapesten a Nyugati téren található Alexandrában. Az esemény egy kb. 45 perces beszélgetéssel indul, majd hosszú órákon át lesz lehetőség dedikáltatni. Ki ne hagyjátok! :) További részletek a Fumax Kiadó és a DTM Facebook oldalán!

21231806_1301616566613704_7016617176849172996_n.jpg

A második kötet ott folytatódik, ahol az első véget ér: főhősünk, a csíkos pulcsis kis barátosnénk túljutva kislányos problémáin szembesül a fiatal felnőttek világával, annak minden kellemes és kellemetlen részletével együtt, közben nem egyszer jópofa görbetükröt állítva az emberek elé, és többször eléri, hogy homlokunkra csapjunk olvasás közben, amikor önmagunkra vagy egy barátunkra ismerünk. Például, amikor a macska keresi a tökéletes fekvőhelyet és a gazdi laptopját találja ideálisnak, vagy amikor óvatosan lépdelünk be egy tóba, mert elsőre hideg a víz, majd hatalmas placcs kíséretében landol mellettünk a vízben egy gyerek. De a következő jelenettel is biztos sokan találkoztak már vásárlás közben. :)

1124.jpg

 

Ne feledkezzünk meg a kommunikáció csodáiról és a csalódásokról, amit képes okozni. Amikor egy kedves barátodtól vársz levelet, és bumm: számla. Vagy boldogan nyitod meg az email fiókod és bumm: spam. Aztán ott a mobil, amin egy marketinges akar valami kacatot rád sózni... És az érzés megvan, amikor valaki genyózik veled, elintézed egy vállrántással? Na, de mi történik, ha egy szerettedet bántja valaki? Gyanítom, már tudod is a választ. Hát az valahogy így fest:

doodlie-time-03.jpg

 

Beleolvastam eredeti nyelven is, és szerintem a fordítás is nagyon jól sikerült. Tökéletesen adja vissza ezeket a szerethető, humoros szösszeneteket, melyek közül akad bőven, amire könnyű egyetértően bólogatni. És lehetetlen nem szeretni! Kötelező olvasmány mindenkinek! Bár több történetet akad benne, amit inkább csajok tudnak átérezni, sőt a pihe-puha plüssös pulcsitól a borítón is gyanítom kevés pasi érez kényszert, hogy perceken át simogassa. :D 

284.jpgA kötetet a Fumax Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, melyet ezúton is köszönünk!

A képre kattintva kedvezményes áron elérhető a kötet a kiadónál!

Kövess minket a Facebookon is!

És ha ez még nem lenne elég: a héten ünnepli első születésnapját a KultúrPara, ennek örömére egész héten nyereményjátékokkal várunk Facebook oldalunkon! Gyere és játssz az Agave, a Partvonal, a Fumax, a Jaffa, a Kossuth, az Álomgyár, a Lazi és az Alexandra Kiadó könyveiért!

 

new_borito.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr2312879120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása