Csak szex

2020. március 22. 07:39 - Carbonari

Könyvajánló - Vi Keeland: Csak szex

lovers_2.jpg"Gondolod, hogy van bármi összefüggés az intelligencia és az ágyban nyújtott teljesítmény között?" 

A fenti kérdés Vi Keeland Csak szex című könyvében hangzik el, amely az Álomgyár Kiadónál jelent meg - mégpedig igen lazán feltéve. A résztvevők, két hölgy, naná, éppen egy közvetlen esküvő előtti ereszd el a hajamat cécón füveznek, miközben ez a nagyon fontos, feltétlenül kiderítendő kérdés elhangzik.

Az Anna nevű csaj Natalia Rossi - ő a főhős - barátnője, aki számára ez a kérdés roppant jelentőséggel bír, mert tudvalevő - folytatja Anna a monológját, hogy jövendőbeli férje, Derek kevesebb, mint harminc másodperc alatt képes kirakni a Rubik-kockát, és akkor ugyebár... a vagina azért nem ennyire bonyolult. A téma továbbá akörül tobzódik, hogy Nat lefekszik-e a vőlegény tanújával, vagy sem, amikor pökhendi, de bársonyos férfihang szól be neki: "ő lesz a szerencsés? Legalább olyan jól néz ki elölről, mint hátulról?" Nat rettenetesen bosszús, hogy tervein így rajtakapták, úgyhogy visszkézből riposztozik: "miért  nem foglalkozol a magad kibaszott dolgával?"

vi_keeland.jpgInnen szép nyerni.
A srác ugyanis Hunter Delucia, istenien néz ki, magas, dögös, amolyan tesztoszteroncsődör. A mosolya? A picit elhúzott szájszél pont olyan önelégülten nézett ki, mint amikor a macska leküldte a kanárit. 
Hunter az a fajta pasi, akitől Nat úgy érzi: mindig ellenkező irányba kell futnia, mint ahol a férfi van. Persze, akit egymásnak rendelt a sors, ott még az ördög is az illető után furikázza a másikat, nincs mese. Pedig Natnak a háta közepére sem hiányzik ez a szépfiú: éppen rettenetesen megégette magát, elege van a férfiakból, és ha mindez nem elég, egy 15 éves, morcos mostohalány is a nyakán maradt.

A szerző, Vi Keeland

Nem, tényleg nem akar semmit Huntertől, és mindent meg is tesz azért, hogy lerázza: téves telefonszámot ad meg, az anyja telefonszámát adja meg, de ez a nyomorult képes még az anyját is levenni a lábáról. Így aztán folyton összefutnak, sőt, még a morcos 15 éves is komálni kezdi az új férfit Nat életében.

Milyen a történet? Elbűvöl, elvarázsol, levesz a lábamról, közvetlen, semmi erőltetés. Megfelelő helyeken sok humorral oldja a feszültséget, megtudhatjuk, hogy a magyar anyák mikor mész már férjhez, mikor lesz már unokám vekzálásai semmi az olasz mammák tortúráihoz képest, hogy milyen, amikor a férfifőhősnek 7 olasz nővel és egy hisztis tinivel kell megbirkóznia. Végül is elérte, hogy az ájuljunk el Huntertől ünnepség a desszert elfogyasztása után is folytatódjon...

Nem fajsúlyos, de mégis, fontos tanulságokat oszt meg a szerző az olvasóval: milyen könnyű elveszítenie az embernek a fejét, ha szerelmes, hogyan érdemes figyelni a vésztjósló jelekre, mit lehet és érdemes tenni egy talajvesztett tinivel, hogyan lehet leszerelni a mammákat, hogy mindenáron férjjelöltet keressenek az egyénnek, milyenek a lánytesók, mi az összetartás, és milyen az, ha egy kapcsolat úgy indul, hogy oké, csak szex, hogy lesz belőle.. ami lesz.

csak.jpg

A könyvet az Álomgyár Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, amelyet ezúton is köszönünk!

Ha felkeltettem az érdeklődésed, a borítóképre kattintva kedvezményes áron megrendelheted a kötetet a kiadó honlapján!

Kövess minket Facebookon!

A megbízó

Egy brutális gyilkosság nyomában...érdekel? Kattints!

Cím: Csak szex
Szerző: Vi Keeland
Fordította: Seres Noémi
Oldalak száma: 400
Megjelenés: 2019. október 03.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155929786
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpara.blog.hu/api/trackback/id/tr1315513728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása